Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Test Drive unlimited
Autor Wiadomo¶æ
Kret 
Amator postów

Do³±czy³: 7142 dni temu

Punkty: 190
Wys³any: 2007-03-06, 22:53   Test Drive unlimited

Wlasnei jestem po pierwszej 2 godzinnej sesji z ta gra i powiem ze jest SUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najlepsza
samochodwka w jaka kiedys gralem.grafa jest boska,model jazdy supr(I ten widok zza kolka)Niesty drastyczni zmniejsza on ilosc fps.Ja pozamiastem gram z kamera ze srodka i jest plynnie.W miescie jest plynnie dopoki nie pojawi si duzy ruch.Wtedy przestawnaim kamere z zderzaka i chodzi miodio na pwno ponad 40 fps.Wg mnei ta gra jest super.Niedlugo sciagn sobie plik ini i mysle ze nawet w miescie bege mogl spokojni posmigac z kamerka zza kolka.Co sadzice o tej grze.Wiecje informacji http://gry.wp.pl/core.htm...a,25,11546,3743

P.S.Drool Twoja wersja juz do ciebie smiga:)

Przepraszam ze czesto w moich postach brakuje literki"E" bo mi cos ona na klawiaturze nie kontaktuje:)

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7432 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-03-06, 23:07   

Ech... ja jedynie z beta-testów (za³apa³em siê, a teraz kupi³em pe³n± wersjê :) - paczka przysz³a do Kreta) powiem co o niej s±dzê. Jest to samochodówka. Bezsprzecznie. Ale je¿eli chcesz siê po¶cigaæ - ¼le trafi³e¶. Tu delektujesz siê ka¿dym kamykiem na drodze, rykeim silnika, wybran± przez siebie tapicerk± samochodu... Jest to symulator ¿ycia fanatyka samochodów - wy¶cigi to tylko urozmaicenie. Je¿eli szukasz emocji - daruj sobie t± grê. Ale je¿eli chcesz siê poczuæ jak by³ by¶ za kó³kiem Astona Martina DB9 Vantage w kolorze srebrnym z czarn± tapicerk± i drewnianymi elementami (moje cudo :P) i odprê¿yæ siê choæ przez chwilê - to najlepsza gra na jak± mog³e¶ trafiæ. No. A to by³a beta. A teraz dochodzi jeszcze gama stacji radiowych, której nie pozazdro¶ci³aby ¿adna gra z serii GTA, lepsze zoptymalizowanie i tak wspania³ego silnika graficznego, wiêcej pojazdów (w tym motorów)... Do tego tak samo jak w GTA mo¿emy dowolnie wybraæ sobie wygl±d naszego bohatera (jest to jeszcze bardziej rozbudowane - mo¿emy mieæ mê¿czyznê, kobietê...) Zachcia³o wam siê graæ? Bo ja nie mogê doczekaæ siê jutra. Wiem, ¿e temat jest bez sensu, ale mam nadziejê, ¿e ten post (a raczej mini-recka) doda mu jakiego¶... o¿ywienia. :P

Dami 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7171 dni temu
Sk±d: Zabrze

Punkty: 2838
Wys³any: 2007-03-06, 23:27   

W porownaniu do Gran Turismo to jest kaszana... GT to najlepsza wyscigowka i nic tego nie zmieni. Radziu, right?

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7432 dni temu

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-03-06, 23:30   

Dami napisa³/a:
To sie ani nie umywa do Gran Turismo 4...

Które wysz³o na PC... :roll:

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7405 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-03-07, 02:17   

Sporo czyta³em o tej grze i ogl±da³em kilka filmików. Bardzo mnie azciekawi³a i zazdroszczê wam. xD

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Dami 
Aktywny amator

Wys³any: 2007-03-07, 07:31   

Drool napisa³/a:

Niestety... Ale s± straszne czê¶ci: 1, 2 które mo¿na odpaliæ na ePSXe (emulator PSXa). Sam ju¿ sprzeda³em PSa bo kupujê kompa :551: I nie mam GT4

fristajluch 
Maniak postów

Do³±czy³: 7429 dni temu

Punkty: 3960
Wys³any: 2007-03-07, 07:54   

TDU rulez ! no takiej piêknej ¶ciga³ki na kompy to jeszcze nie by³o! ponad 1000 mil tras do przejechania, prawie 150 ró¿nych pojazdów(w tym motocykle i legendy motoryzacji) i nade wszystko : opcja jazdy próbnej! graæ nie umieraæ!

VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7387 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2007-03-07, 09:41   

Drool napisa³/a:
Dami napisa³/a:
To sie ani nie umywa do Gran Turismo 4...

Emulatory PS2/PS3 to tylko kwestia czasu, a wtedy nic nie bêdzie GT dorównaæ. :)

Kret 
Amator postów

Do³±czy³: 7142 dni temu

Punkty: 190
Wys³any: 2007-03-07, 15:00   

Ale mnie rozsmiszyles.Jeszcze nie zrobiono wpeli funkcjonalnego emulatora ps2 (nekitore gry dzialaja ale jakosc-plynnosc jest zatrwazajaca)Nawet na 8800 GTX ,4gb ,ram i C2D 2,93 extreme w nie wszystko da sie pograc:)A ty mowisz o emulatorze PS3 .Dzisiejsze mocne kompy maja problem z emulacja PS2(300mhz,42 mb ram,4mb grafika,2mb dzwiek)Tak wyglada ps2 od strony technicznej.OD premiery tej konsolki minelo juz....7 lat(jak ten czas szybko leci)Emulator PS3 i X360 moze za 10-12 lat.Chyba ze dokona sie jakis neibywaly postemp technologiczny.emulator ps2 moze powstanie za 3lata.Ale mulator PS3 to smiech na sali..

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7216 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-03-07, 15:23   

Spox gierka! Czyta³em jej opis, i jestem ciekawy czy by u mnie poszla? Ale... gdy siê ma ciêki komp:( zazdroszcze wam:):

VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7387 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2007-03-07, 21:28   

Kret napisa³/a:
Ale mnie rozsmiszyles.Jeszcze nie zrobiono wpeli funkcjonalnego emulatora ps2 (nekitore gry dzialaja ale jakosc-plynnosc jest zatrwazajaca)Nawet na 8800 GTX ,4gb ,ram i C2D 2,93 extreme w nie wszystko da sie pograc:)A ty mowisz o emulatorze PS3 .Dzisiejsze mocne kompy maja problem z emulacja PS2(300mhz,42 mb ram,4mb grafika,2mb dzwiek)Tak wyglada ps2 od strony technicznej.OD premiery tej konsolki minelo juz....7 lat(jak ten czas szybko leci)Emulator PS3 i X360 moze za 10-12 lat.Chyba ze dokona sie jakis neibywaly postemp technologiczny.emulator ps2 moze powstanie za 3lata.Ale mulator PS3 to smiech na sali..

Wiesz... Umm... PS3 i XboX360 s± ju¿ na normalnych procesorach, których emulowanie jest du¿o prostsze, a nie jak to jest z PS2 który ma bodaj¿e 233MhZ a dzia³a jak komputer 1GhZcowy. Inna struktura procesora przez co trudniejsze emulowanie.
Wiesz, nie s±dze. Grafa ma chyba najmniej do emulacji, najwiêcej za¶ ram i procesor. Na tym co powiedzia³e¶ na bank emulator PS2 by poszed³. Zreszt± widzia³em na GoogleVideo, jak kole¶ odpala³ GT4 na 1GB i oko³o 2,5GhZ i mu dzia³a³o p³ynnie.

Dami 
Aktywny amator

Wys³any: 2007-03-07, 23:28   

radziuinblack napisa³/a:
Kret napisa³/a:

Wiesz... Umm... PS3 i XboX360 s± ju¿ na normalnych procesorach, których emulowanie jest du¿o prostsze, a nie jak to jest z PS2 który ma bodaj¿e 233MhZ a dzia³a jak komputer 1GhZcowy. Inna struktura procesora przez co trudniejsze emulowanie.
Wiesz, nie s±dze. Grafa ma chyba najmniej do emulacji, najwiêcej za¶ ram i procesor. Na tym co powiedzia³e¶ na bank emulator PS2 by poszed³. Zreszt± widzia³em na GoogleVideo, jak kole¶ odpala³ GT4 na 1GB i oko³o 2,5GhZ i mu dzia³a³o p³ynnie.

To nie zale¿y od sprzêtu. Wszystko zale¿y od gry. PS3 i Xbox 360 maj± procki na architekturze takiej jak w Macach. Emulacja powinna byæ prostsza, ale to siê oka¿e jak wyjd± emulatory.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: