Wiek: 116 Dołączył: 6330 dni temu Posty: 230 Skąd: Japanese
Punkty: 2660
Wysłany: 2011-02-10, 13:36
Bardzo dobry ostatni stunt, reszta sredniawa. Ogolnie niezle wyszlo. Muzyka niefajna a edit dosc spoko. A Alibi tym infernusem to co sobie myslal? ze to jest grind? h3h3 fail.
Wiek: 34 Dołączył: 6654 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2011-02-11, 11:00
Dawno ju¿ nie ogl¹da³em ¿adnego stunt movie, wiêc myœla³em, ¿e zaskoczy mnie ta produkcja. No niestety moje wra¿enia s¹ doœÌ p³ytkie, monta¿ dziwaczny, muzyka prosto z piek³a rodem, no i stunty mnie nie zadowoli³y. Moja skromna ocena 3+/10
Wiek: 32 Dołączył: 7118 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2011-02-11, 15:25
Aghh... Piosenka, ktĂłrÂą chciaÂłem uÂżyĂŚ w filmie -.-...
Film ma zró¿nicowany poziom. Parê stuntów mi siê spodoba³o, ale ogó³em jeszcze daleka droga do doskona³oœci. Jednak jak na pocz¹tek to parê plusów masz Sam monta¿ jest zadowalaj¹cy, ale nie wykrzesa³eœ z tej piosenki maximum. Podoba mi siê CC, tworzy to fajny nastrój.
Ogó³em film mo¿na obejrzeÌ :}
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 36 Dołączył: 6968 dni temu Posty: 949 Skąd: mazowsze
Punkty: 11914
Wysłany: 2011-02-12, 10:58
CaÂłkiem fajny film, niestety strasznie krĂłtki. Stunty raczej Âśrednie, chociaÂż podobaÂły mi siĂŞ bumpy sandkingiem, to juÂż coÂś czego grindem nazwaĂŚ nie moÂżna w wykonaniu Alibi'ego strasznie naciÂągane i maÂło efektowne. MontaÂż przyjemny i dosyĂŚ interesujÂący, pomijajÂąc nudne i standardowe intro. Muzyka nie w moim typie, chociaÂż pewnie pasowaÂła.
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-02-13, 11:38
Ten film jest niezwyk³y ze wzglêdu na swój niepowtarzalny charakter. Jest zrobiony w takim kinowym stylu, dot¹d rzadko spotykanym w tego rodzaju produkcjach. Jest jednoœÌ czasu (stunty nagrywane w nocy), bardzo dobre i oryginalne stunty. Samych stuntów nie by³o du¿o, ale s¹ tu ca³kiem pomys³owe elementy, jak na przyk³ad wykorzystanie przeszkód do wielokrotnych odbiÌ. Brakowa³o mi jedynie starych dobrych tricków (graby, œlizgi, œruby, jazda na jednym kole, jazda œcian¹, ...), po³¹czenia ich w kombosy. Stunty by³y naprawdê bardzo dobre i pomys³owe, ale zabrak³o mi jednak tej ró¿norodnoœci tricków, jak¹ pamiêtam ze stunt-filmów sprzed oko³o trzech, czy czterech lat.
Bardzo podobaÂł mi siĂŞ krĂłtki i efektownie zrobiony poczÂątek. Mimo wszystko uwaÂżam, Âże w stunt-filmie intro jest elementem mniej waÂżnym od samych stuntĂłw. Mam racjĂŞ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum