Wys³any: 2011-08-07, 12:27 Best of Poland & Trick Attack 3
W porozumieniu ze Skamerem upn±³em 2 wasze stuntfilmy na youtube. Poprosi³bym paru ekspertów i profesjonalistów o wypowiedzenie siê w sprawie lekko zmienionej tonacji ¶cie¿ek audio która spowoduje ¿e bêdziemy mogli siê cieszyæ d³u¿szym ich pobytem w internecie w formie stramingowej.
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-08-07, 12:33
Masz du¿ego plusa za swoj± dzia³alno¶æ. Zdecydowanie robisz przydatne rzeczy. Zmiany w ogóle niezauwa¿alne (nies³yszalne). Zak³adam ¿e nie by³o mo¿liwo¶ci zuploadowania tego w HD?
Zak³adam ¿e nie by³o mo¿liwo¶ci zuploadowania tego w HD?
Jest to dok³adna wersja wys³ana przez Skamera. Ja tylko zmieni³em tonacje w Vegasie, ale ustawienia renderowania przenios³em z oryginalnego filmu (PPM>W³a¶ciwo¶ci>Szczegó³y) - co by szybciej siê renderowa³o, wiadomo ¿e bez zmian efektów. I renderowa³o siê tak samo jak zgrywanie filmu przez firewire. A jako¶æ ta sama. Jakby co¶ to pisz/piszcie na gg - konto idzie w odstawkê i robie z niego archiwum
SA,VC Wszystko po³±czone w jeden film dobra robota. Zmiany w muzyce naprawde nie zauwa¿alne, fajnie, ¿e jest konto w którym mo¿na znale¶æ takie produkcje jak owy Best of, mam tylko jedno zastrze¿enie co do podpisu, w filmie nie wystêpuj± tylko cz³onkowie PKS Zmieni³ bym to na By Poland czy cos ^^, ale to tylko moja g³upia uwaga.
Wiek: 30 Do³±czy³: 5999 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-08-07, 22:04
¯a³ujê, ¿e nie mog³em wzi±æ udzia³u w tak wielkim przedsiêwziêciu jak Best of Poland, oczywi¶cie by³em wtedy obecny ju¿ w stuncie, ale nie wiedzia³em o istnieniu tego forum i organizacji tego collabu, to forum odkry³em dopiero za po¶rednictwem krs'a, to on mi o was wspomnia³. Wiem do dzi¶, ¿e jest to prawdopodobnie najstarszy klan stunterski w Polsce A co do best' of to czê¶æ z San Andreas bardzo mi siê podoba³a jak na tamte czasy, to bardzo dobrze wypadli¶cie. VC zostawie jak wiadomo nie wypowiadam siê w sprawach Vice City bo siê nie znam. Pasowa³o by zrobiæ Best of Poland 2 czê¶æ ale to pewnie jest w tych czasach problem, natomiast je¶li by powsta³ takowy temat to chêtnie siê zapiszê i my¶lê, ¿e reszta te¿ na pewno by siê zapisa³a Noi to chyba tyle... nie bêdê siê rozpisywa³
Wys³any: 2011-08-08, 08:55
Na pewno nie po dwóch-trzech latach. Tytu³ tego filmu ma zbyt wielk± rangê dla ca³ej gromadki stunterów z Polski ¿eby by³ robiony jak tasiemiec. BOP budzi³ wiele emocji, film doceni³y osoby zewsz±d (nawet na GTASite, lol), zreszt± nie muszê mówiæ i wspominaæ jakie komentarze pisali. Ludzie "trzeci" dziêki Best of Poland dowiedzieli siê chyba co to stunting. Powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie muzyka w obydwu czê¶ciach, ten film by³by mistrzowski w ka¿dym calu. Fajnie jest sobie odpaliæ ten film po roku i dopiero zauwa¿yæ w sekcji VC O kurczê, mój stunt by³ pierwszy =o.
Wiek: 30 Do³±czy³: 5999 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-08-08, 09:59
Mariusz napisa³/a:
Na pewno nie po dwóch-trzech latach. Tytu³ tego filmu ma zbyt wielk± rangê dla ca³ej gromadki stunterów z Polski ¿eby by³ robiony jak tasiemiec.
Nie koniecznie tytu³ zawsze mo¿na zmieniæ, nadaj±c temu innego znaczenia. Ewentualnie zrobiæ tak jak Poti napisa³. No ale jak sam napisa³e¶: "Na pewno nie po dwóch-trzech latach." W sumie co w tym z³ego? Jednak, je¶li ma to dla Ciebie a¿ tak± warto¶æ jak i dla innych, to na pewno nikt kto nie odpowiada za organizacjê nie bêdzie tutaj rz±dzi³. Ja nic nie sugerujê, po prostu pisze w tym temacie, ¿e mo¿e przez to, jako¶ by siê bardziej "o¿ywi³o".
Wys³any: 2011-08-08, 10:34
Nie dla mnie, lecz dla organizatorów którzy zrobili tutaj burdê gdy jakie¶ osoby chcia³y siê braæ za robienie wielkiego "Best of Poland 2". Nie rozumiesz chyba sensu "Best of" - To oznacza ¿e co¶ jest najlepsze. Co niby mia³oby siê tam teraz znale¼æ? Jak obejrzysz sobie wszystkie wiêksze projekty jeszcze z niepamiêtnych czasów, to zauwa¿ysz widoczny progress. Teraz to by³oby tylko walenie na gwa³t stuntów.
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2011-08-09, 08:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
film doceni³y osoby zewsz±d (nawet na GTASite, lol)
Serio o.O? Kurfa, mo¿na to jeszcze znale¼æ? By³bym bardzo wdziêczny za link o.o
Zgadzam siê z Mariuszem, 3-4 lata by³y by ju¿ odpowiednie wed³ug mnie, ale i tak stunt pewnie tyle nie przetrwa..
Poti ale zobacz, tyle lat stunting przetrwa³ i dalej trwa wiêc czemu kolejne 6 lat ma nie trwaæ :p ? my¶lê ¿e jak wyjdzie gta 5 to bd gitara i dalej bd ludzie stunciæ :p zreszt± jeszcze nie znamy wszystkich mo¿liwych bugów w gta IV ( oprócz tego ¿e tam siê praktycznie da lataæ )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum