Wiek: 32 Do³±czy³: 6908 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2011-08-29, 18:36 Dogger - Romanesko - End of Freedom
Romanesko - End of Freedom
Tym razem stara³em siê zrobiæ co¶ z wakacyjnym klimatem, co, jak mi siê wydaje, ca³kiem nie¼le mi wysz³o. Tak jak przy ka¿dym kolejnym track'u, w³o¿y³em wiêcej pracy w kick co równie¿ mo¿na us³yszeæ. Tak¿e s³uchaæ !
Szczerze to nie cierpiê tego gatunku : D Ale ten kawa³ek da siê s³uchaæ ale i tak wkurzaj± mnie te ci±g³e "walenie" i "tykanie" : D
A tak po za tym planujesz robiæ co¶ w innych gatunkach muzycznych : D
Wys³any: 2011-08-29, 23:08
Wg. mnie hardstyle to naprawdê trudny gatunek do produkcji, wiêc je¿eli bêdê chcia³ robiæ co¶ innego potem to bêdzie tylko ³atwiej, a je¿eli chodzi o czas tera¼niejszy to robi³em ostatnio bity hip-hop'owe dla kolegi, ale nie zamierzam ich wrzucaæ nigdzie
Wg. mnie hardstyle to naprawdê trudny gatunek do produkcji, wiêc je¿eli bêdê chcia³ robiæ co¶ innego potem to bêdzie tylko ³atwiej, a je¿eli chodzi o czas tera¼niejszy to robi³em ostatnio bity hip-hop'owe dla kolegi, ale nie zamierzam ich wrzucaæ nigdzie
Wrzuæ je proszê, prosimy!
Nie znam siê na tym, nie specjalnie s³ucham takiej muzy, nie mam pojêcia jak to siê robi, ale postaram siê opisaæ jak to wygl±da z mojej perspektywy. Wed³ug mnie jest tu za du¿o jednego i tego samego bitu, nie wiem czy dobrze sie wyrazi³em mam na my¶li np. 3:14 do 3:40 przez prawie pó³ minuty jest jedno i to samo, s³uchaj±c ca³ego tracku odczuwam to samo ( mimo ¿e s± tam powsadzane inne dzwiêki ) Wydaje mi siê, ¿e lepiej by by³o zrobiæ o po³owe krótszy utwór, a by by³y czêstsze zmiany "tych efektów dzwiêkowych", (nie wiem jak to siê tam u was nazywa >.>).
To tyle z mojej strony, mam nadziejê, ¿e Ci takie wypowiedzi pomagaj±, a je¿eli nie i uwa¿asz, ¿e to co napisa³em to kompletna bzdura to poprostu olej mój post, bo jak ju¿ mówi³em to nie moje klimaty.
Wys³any: 2011-08-30, 19:38
Poti, to co napisa³em nie jest kompletn± bzdur± i dziêkujê za odrobinê konstruktywnej krytyki. W³a¶nie takie opinie pomagaj± ulepszaæ siê w tym co siê robi. Co do monotonno¶ci to po prostu taki gatunek, dominuje tu praktycznie jeden bit przez ca³± piosenkê i na jego podstawie tworzy siê resztê. Trzeba byæ fanem, ¿eby to s³uchaæ
Co do tych bitów, to nie mogê tego zrobiæ bo kumpel bêdzie co¶ z tymi bitami robi³, ale je¿eli by³oby to takie zainteresowanie to mo¿e nied³ugo przysi±dê i zrobiê co¶ tak dla zabawy i wtedy siê tym z wami podzielê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum