Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-12-29, 21:38 Stunt Christmas
Witam kolegów i kole¿anki stunterów i go¶ci!
Jeszcze nied³ugo przed ¶wiêtami zaczêli¶my organizacjê stunt-filmu na ¶wiêta Bo¿ego narodzenia. Jak przy ka¿dym filmowym projekcie by³o sporo pracy. W ¶wiêta postanowili¶my odci±æ siê od chwilê od komputerów i ¶wiêtowaæ ze swoimi rodzinami. St±d niedu¿e opó¼nienie.
Film planowali¶my od pocz±tku zrobiæ jak najbardziej prosty. Chocia¿ ..., podczas pracy nad projektem, nawin±³ siê pomys³, aby zrobiæ krótkie intro. Có¿, na intro ju¿ zabrak³o czasu. Mo¿e w kolejnym projekcie dorzucimy co¶ ekstra.
St±d jeszcze pragnê podziêkowaæ:
wszystkim uczestnikom projektu,
Diggy'iemu, który zmontowa³ ca³y film,
a tak¿e wszystkim zapisanym do projektu. Wielkie Dziêki za wspó³pracê! = )
A teraz zapraszam wszystkich do ogl±dania filmu "Stunt Christmas".
Wiek: 32 Do³±czy³: 6064 dni temu Posty: 132 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 1490
Wys³any: 2011-12-29, 21:50
Szczerze, to z¿era³a mnie ciekawo¶æ jak ten film wyjdzie. Nie spodziewa³em siê, ¿e mimo tak ma³ej liczby uczestników bêdzie to tak d³ugi stunt film. Moim zdaniem wszyscy spisali siê ¶wietnie, dobra robota! ; )
Wiek: 32 Do³±czy³: 7118 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-12-30, 12:18
Szczerze, to nie spodziewa³em siê ¿e wyjdzie a¿ tak dobry film
Na prawdê ciesze siê, ¿e ten projekt wyszed³. Nie by³o nas za wiele osób, dlatego spodziewa³em siê dosyæ krótkiego filmu. A tutaj suprise - stuntów co niemiara a na dodatek - stunty s± na poziomie! Jednak przed ocen± stuntów musze wytkn±æ jeden b³±d a mianowicie - klimat filmu. Intro zapowiada³o dobr± produkcjê, choæ samo wygl±da³o trochê... amatorsko Jednak to, co zapowiada³o intro jakby nie mia³o nic wspólnego z tym, co zosta³o zrobione w czê¶ci g³ownej filmu (main). komletnie inna muzyka, ciemny obraz no i takie to ¿adne nawi±zanie do ¶wi±t. Edit jest na prawde dobry, ale jak mówiê - nie nawi±zuje on w ¿aden sposób (no, nie liczac intro i outro) do ¶wi±t. Liczy³em na jakie¶ u¿ycie modu z podmienieniem tekstur na ¶nieg, ¶wi±teczna muzykê i czego¶ w tym typie. Ale có¿, jest jak jest.
Stunty - wow! Jak wspomina³em - nie spodziewa³em siê takiego poziomu!
Gesio7 - ¶wietne stunty MTB, tylko troche s³abo widoczne
Diggy - p2b2wallride w VC to na prawde dobra robota
Lady - Tylko jednego stunta sie dopatrzy³em Ale i tak - swietny smalland.
Raziel - Zje*a³e¶ ca³y film, tyle
3rney - Grind freeway'em i BW stoppie 2 grind faggio to jedne z moich ulubionych stuntów w tym filmiku.
Fajnie wyst±piæ w takim filmie! Mam nadzieje, ze jeszcze kiedy¶ bêdzie okazja do wziêcia udzia³u w czym¶ równie dobrym
Stunty 8/10
Muzyka 4/10
Monta¿ 2/10 (to przez brak tego klimatu )
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-12-30, 13:51
Mam nadziejê, ¿e zrobimy jeszcze nie jeden dobry film. W te ¶wiêta brakuje trochê ¶niegu. Mo¿e jeszcze bêdzie okazja zrobiæ film ze stuntami w GTA na ¶niegu. Znam bardzo dobr± modyfikacjê, zasypuj±c± San Fierro ¶niegiem. = )
Punkty: 1820
Wys³any: 2011-12-30, 17:19
Raziel, chcia³em zrobiæ film z modyfikacj± ¶niegu w SA, lecz jak nagrywa³em stunty na tym modzie by³y du¿e lagi. Teraz, jak mam ju¿ now± kartê graficzn± mogê nagrywaæ stunty na tym modzie. A co do klimatu, to by³o trochê za ma³o czasu ¿eby co¶ lepszego zrobiæ. Intro i Outro te¿ zrobi³em na szybko ¿eby nie opó¼niaæ projektu. Gdyby by³o wiêcej czasu zrobi³bym o wiele lepsze intro i outro.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum