Wiek: 37 Dołączył: 7137 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-02-16, 22:29 Urodzinowy collab 2012
Siema!
Pamiêtaj¹c o urodzinach forum, jednej z niewielu okazji aby zmobilizowaÌ zespó³ PKS Team do wziêcia udzia³u w filmie, chcê zorganizowaÌ collab.
Brakuje pomys³ów (nie mam jeszcze tytu³u), pomocy przy filmie, brakuje stunterów i stuntów.
Nie ma szczegĂłlnie duÂżych ograniczeĂą. ChĂŞtnie nagram stunty z San Andreas, Vice City, Liberty City (do SA), a jak bĂŞdzie pomoc, to jeszcze z innych stanĂłw, miast, miejscowoÂści.
Stunty stare, czy nie stare, nie odró¿niam. Sportowcy robi¹ stare stunty i ka¿dy stunt lub trick mo¿na rozwin¹Ì i nie ma z tym problemu.
Stunty majÂą byĂŚ dobre fajne i bez modyfikacji. Powtarzam, bez modyfikacji. MaÂłym wyjÂątkiem sÂą teleportery i spawnery pojazdĂłw, ale nie uÂżywajcie ich proszĂŞ, do robienia stuntĂłw dziwniejszymi. Te narzĂŞdzia majÂą swoje okreÂślone przeznaczenie.
Jak macie juÂż jakieÂś stunty, to przysyÂłajcie do mnie.
Wierzê w Wasz¹ twórczoœÌ i uczciwoœÌ. Zapraszam do wziêcia udzia³u w projekcie.
Stunty, pomysÂły przysyÂłajcie do mnie.
Kontakt:
e-mail: gesior7@wp.pl , Gadu-Gadu: 9199090, pw.
ZgÂłoszeni chĂŞtni:
Pomoc przy filmie: •Erney,
•Skamer,
•Tracker (Track3r).
Wiek: 30 Dołączył: 5565 dni temu Posty: 156 Skąd: Jestem ?
Punkty: 1820
Wysłany: 2012-02-21, 11:50
Gesior wybacz. ale nie moge pomoc ci w tym projekcie., dlatego ze padl mi komputer i popsuty internet. wszedlem tutaj przez wifi w telefonie. Nie mam pojecia kiedy zrobia mi komputer i internet. Sory ze tak wyszlo ale to nie moja wina. Musisz znalezc kogos innego do pomocy.
Wiek: 37 Dołączył: 7137 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Wysłany: 2012-02-21, 13:36
Zatem stanowisko edytora jest wolne. Mam nadziejĂŞ, Diggy, Âże uda ci siĂŞ naprawiĂŚ komputer. CieszĂŞ siĂŞ z Twojej pracy nad filmem "Stunt Christmas". = )
Wysłany: 2012-02-22, 21:20
Najlepiej przydaÂłyby siĂŞ stunty. Zwykle to stuntĂłw brakowaÂło, kiedy byÂły najbardziej potrzebne.
Mam dwĂłch chĂŞtnych do montaÂżu. To juÂż wystarczy.
Trzeba stuntĂłw. = )
Wysłany: 2012-03-05, 10:33
WÂłaÂśnie dopisaÂłem. Czekam na stunty. Przypominam, Âże termin wysyÂłania zgÂłoszeĂą mija dzisiaj (05.03.2012). TakÂże zapraszam do wysyÂłania stuntĂłw: powtĂłrki, (ewentualnie nagrane sekwencje), materiaÂły dodatkowe (np. teksturki gracza, dodatkowe informacje potrzebne do filmu). Napewno przydadzÂą siĂŞ teÂż jakieÂś fajne wywrotki (ang.: bails).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum