Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wspomnienia SA:MP
Autor Wiadomo¶æ
Lady 
Amator postów

Do³±czy³a: 6119 dni temu

Punkty: 11030
Wys³any: 2012-02-28, 22:51   Wspomnienia SA:MP

Zbiór starych screenów z SA:MP

http://www.youtube.com/wa...feature=g-all-c

Stare czasy...

<3

<3

My new YouTube Channel.

http://www.youtube.com/user/LadyGTAS

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7119 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2012-02-28, 22:56   

Kurde, tyle zawalistych chwil! :D Pamiêtam prawie wszystkie okoliczno¶ci robienia tych fotek - praca nad Samp fun fun fun, Revolution of drift. To by³y czasy - ¶wietna ekipa, mnóstwo nieprzespanych nocy, ca³a masa ¶miechu :D A¿ banan ci¶nie sie na usta, kiedy sie to ogl±da, choæ to tylko zdjêcia :D Dinozaury FTW! Szkoda, ze powoli wszyscy dorastamy i coraz mniej czasu na takie granie, ale... przynajmniej pozostan± nam te wspomnienia! :D

btw: SKAMER?! :OOO

I dla moich przyjació³!

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7114 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2012-02-28, 23:05   

Raziel napisa³/a:
btw: SKAMER?! :OOO

Ja te¿ w to niewierze ! a jednak :D

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6472 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2012-02-29, 15:19   

robimy spotkanie wiec przez jeden dzieñ te wspomnienia wróc± :) i bedzie jeden du¿y wspólny screen :D

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2012-02-29, 15:29   

Dla mnie nie takie stare czasy, poznaj±c je po paru screenach. Umie¶æ orientacyjn± datê, ¿eby by³o wiadomo, kiedy by³y robione zdjêcia. To s± dla mnie bardzo dobre wspomnienia z SA-MP. = )

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6968 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2012-02-29, 17:28   

Nie jestem a¿ takim no³-lajfem aby p³akaæ przy zdjêciach z gry komputerowej. :wink:

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Wys³any: 2012-03-01, 00:58   

Charnel napisa³/a:
Nie jestem a¿ takim no³-lajfem aby p³akaæ przy zdjêciach z gry komputerowej. :wink:

ale kiedy¶ Nim by³e¶, trac±c czas na "podskakiwaniu na motorkach" w grze komputerowej...
Wiêc wypada³oby chocia¿ mieæ odwagê siê z takimi obrazkami uto¿samiaæ a nie zgrywaæ "dojrza³ego i ukszta³towanego doros³ego cz³owieka".

:)

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6968 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2012-03-01, 16:59   

Skamer napisa³/a:
Charnel napisa³/a:

ale kiedy¶ Nim by³e¶, trac±c czas na "podskakiwaniu na motorkach" w grze komputerowej...
Wiêc wypada³oby chocia¿ mieæ odwagê siê z takimi obrazkami uto¿samiaæ a nie zgrywaæ "dojrza³ego i ukszta³towanego doros³ego cz³owieka".

:)

Nie muszê nikogo zgrywaæ, stunty mog± inspirowaæ i zachwycaæ ale nie sadzê ¿eby mnie wzruszy³y. Ja nie z tych co to rzewnie p³akali przy po¿egnalnym filmie Sharka (beka). :J

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Wys³any: 2012-03-01, 21:50   

a czy kto¶ tu mówi³ o p³aczu ? (zaraz, zaraz, sam o tym wspomnia³e¶ :D ).
Je¿eli ju¿ w ogóle to prêdzej ze ¶miechu, bo wspomnienia zawarte w takich screenach zazwyczaj s± bardzo pozytywne. Mnie akurat kojarz± siê z okresem gdy faktycznie nie by³o nic do robienia, a czas jako¶ trzeba by³o spo¿ytkowaæ :) . Tote¿ i ja w akcie desperacji go¶ci³em na SA-MP.

Jozio 
Maniak postów

Do³±czy³: 6669 dni temu

Punkty: 4680
Wys³any: 2012-03-01, 22:10   

£ejt £ejt £ejt czy ktos kto stuntowa³ by³ od razu no³ajfem :p ?
Ja tam raczej pamiêtam stunt jako rywalizacje w gronie znajomych, ale nie siedzia³em przed tym tak abym rezygnowa³ z innych przyjemno¶ci w ¿yciu ;p Raczej no³lajfer to kto¶ kto rezygnuje z przyjemno¶ci ¿yciowych dla gry, ja takim cz³owiekiem siê nie czu³em i nie czuje ;p Oczywi¶cie nie mam tutaj nic z³ego o kim¶ na my¶li po prostu pisze to co mi wiadomo :)

Co do stuntingu, to co on mi da³ ?? monta¿ monta¿ monta¿ :) ju¿ do CV mogê sobie dopisaæ rewelacyjna obs³uga programu Sony Vegas, Pinnacle Studio, Corel Video Studio, czy Adobe Premiere ( no tego premiere juz taka nie perfekcyjna bo tam duzo mozliwosci jest :) ) i ¶rednia obs³uga aae jak i c4d ( z tego ostatniego jest certyfikat z uniwersytetu :D mimo ¿e osobi¶cie wole 2d ^^ ), Nale¿y moi drodzy przyjaciele patrzeæ na plusy danej gry, to ze zdobyli¶cie takie i takie umiejêtno¶ci, czy po prostu przyjació³ a co za nimi idzie znajomo¶ci i pomoc ( to dziala w 2 strony nalezy o tym pamiêtaæ ;) ) Nie liczy siê stracony czas, bo ten czas wdg mnie by³ mi³o spêdzony szczególnie w sa-mp ( bo najlepszy to ten w mta <3 ), ogo³em za bardzo rozszerzy³em temat xD

Co do wspomnieñ to jest ich du¿o, jak Kafelek jeszcze gra³ solka czy potios :p du¿o znajomych siê tu zdoby³o i zawsze im siê pomaga o ile tylko mo¿na :p wszystkie chwile spedzone w tej grze byly mi³ymi chwilami :)

Kiper 
Moderator

Do³±czy³: 6094 dni temu
Sk±d: ¯ywiec

Punkty: 4458
Wys³any: 2012-03-06, 17:59   

Haha dinozaury ;D No zapamiêtam samp i temten okres jako bardzo pozytywny :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów