Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PKS 6-pack (Sixpack)
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7137 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2012-05-14, 20:57   PKS 6-pack (Sixpack)

PKS 6-Pack

PKS Sixpack, czyli sze¶ciopak, to stunt-film zorganizowany z okazji szóstych urodzin (rocznicy otwarcia) forum (projekt). O urodzinach forum pisa³em w newsie. Dzisiaj chcia³em przedstawiæ Wam film nakrêcony z tej okazji przez naszych stunterów.
Tytu³owa szóstka mówi generalnie o szóstych urodzinach, ale sze¶ciopak to równie¿ sk³ad stunterów wystêpuj±cych w filmie. Tak, jest nas sze¶ciu.

A oto szczegó³owy sk³ad stunterski naszego filmu:
• Ulltra
• Tracker
• Gesior7 (organizacja)
• Art
• Erney (monta¿)
• Nyqual

D³ugo¶æ filmu: ♣ 6min 21s
Format: ♣♣♣♣♣ 1440x1080 (4:3) Windows Media Video (WMV)
Download: ♣♣♣ PKS Sixpack (Multiupload)http://www.multiupload.nl/42317DQHIG
Stream: ♣♣♣♣♣ PKS Sixpack (Youtube) ♣♣ http://www.youtube.com/watch?v=sqcsrt904CY

Bardzo gor±co chcê podziêkowaæ Erney'owi za porz±dny monta¿, a tak¿e stunterom, którzy wziêli udzia³ w tym projekcie. Wielkie DZIÊKI dla was za wszystko. = )

A wszystkich ciekawych zapraszam do ogl±dania PKS Sixpack.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~PKS|Nyqual 
PKS Team

Do³±czy³: 6758 dni temu
Sk±d: Vice City

Punkty: 10260
Wys³any: 2012-05-15, 15:59   

Jestem ciekaw nazwy za rok. Moje refleksje i opinie zamieszczê pó¼niej.

How High 
Maniak postów

Do³±czy³: 6526 dni temu

Punkty: 2360
Wys³any: 2012-05-15, 16:21   

Nie jestem stunterem, nie znam siê na kunszcie tricków motorem i samochodem, ale patrz±c na ogó³ filmu, napiszê ¿e ¼le nie by³o. Tylko widzê ¿e jak na szósty rok dzia³alno¶ci to wam coraz gorzej idzie, ma³o teraz mieli¶cie ludzi w porównaniu do poprzednich lat. Jak siê ta tendencja utrzyma to mo¿e i za rok nic ju¿ nie bêdzie, a po pks zostan± tylko stare filmiki i stuntfilmy do wspominania, ale to tylko gdybania.

Oby wam siê wiod³o, chocia¿ ja ju¿ w to nie wierzê...

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7137 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2012-05-15, 17:33   

How High napisa³/a:
ma³o teraz mieli¶cie ludzi w porównaniu do poprzednich lat.
To raczej nie jest na minus (gorzej), a raczej na plus. Pracowa³o siê ca³kiem przyjemnie. My¶lê, ¿e Erney te¿ to potwierdzi. Uwa¿am, ¿e nie by³o wcale ¼le. My¶lê ¿e w nied³ugiej przysz³o¶ci bêdzie nawet coraz lepiej.

Dziêki za komentarze.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Poti 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6206 dni temu

Punkty: 24740
Wys³any: 2012-05-16, 13:55   

Fajnie, ¿e komu¶ chce siê to jeszcze ci±gn±æ. Film mi³y dla oka, warto obej¿eæ

NoName 
Maniak postów

Do³±czy³: 6667 dni temu
Sk±d: Skierniewice

Punkty: 2500
Wys³any: 2012-05-17, 08:33   

Ca³kiem fajny filmik. Stunty nie osza³amiaj±.. To ju¿ nie ten PKS co kiedy¶. Jest parê fajnych sztuczek Gesiora, Trackera i Arta. Monta¿ zaczyna siê bardzo ciekawie, pó¼niej ju¿ trochê kuleje. Czasem efekty Ci ucieka³y, w outrze klipy z chmurkami przeskakiwa³y i parê innych b³êdów widaæ. Jak na tak± produkcje i tak jest nie¼le. Fajnie ¿e to jeszcze wszystko jako¶ dzia³a i siê nie rozpad³o.

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 6948 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7299
Wys³any: 2012-05-17, 11:47   

Zdawa³o mi siê, ¿e wysy³a³em stunty o_O Je¶li nie to szkoda, ze mnie w tym filmie nie ma. Fajna produkcja, kontunuacja takiej tradycji PKS'owskiej, oby trwa³a jak najd³u¿ej :D Aby przysz³a ods³ona wysz³a jeszcze lepiej nale¿y ju¿ stunty robiæ.

Co do filmu, jak wspomnialem - fajny. poziom zró¿nicowany i to bardzo, jednak przyjemnie ogl±da³o siê te "ewolucje", jak zwykle stunty G7 mi do gustu przypad³y, aczkolwiek nie rozumiem finishera. Ujrzenie Nyquala jest czym¶ niepowtarzalnym, dlatego te¿ co jakis cczas pojawia³ siê ten banan na ustach. pozostali rownie¿ fajne stunty, choæ trzeba zaznaczyæ, ¿e wiele stuntów jest ju¿ typowo starych i obcykanych ( smalland w dokach infernem Trackera bodaj¿e czy boost Arta chyba na drzewo w miejscówce, gdzie siê rekordy odleg³o¶ci dawniej bi³o). Ale i tak, plus dla was. Monta¿... No có¿, niestety nie jest to najmocniejszy aspekt filmu. momentami nietrafiony, wlepianie jakby efektów na si³ê. moim zdaniem powinna byæ wybrana do tego inna piosenka - fakt, klasyk i te sprawy, ale obcykana nuta, wyko¿ystana równie¿ w niejednym filmie, utrudnia ukazanie czego¶ nowego w monta¿u. My¶lê, ¿e inna piosenka da³a by wam szersze pole do popisu. Inna sprawa, która w sumie nie jest najwazniejsza, ale sam osobi¶cie nie za bardzo jej lubiê to digartowa ramka - czesto po prostu zamisat siê na filmie skupiæ to zwraca³em uwage na ni±. Ale to moje zdanie, moje zboczenie.

Oby do nastêpnego filmu, panowie ;]

I dla moich przyjació³!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych