Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-11-05, 19:54 Mistrzostwa Europy w uk³adaniu kostki Rubika Wroc³aw 2012
Siema!
Podczas zawodów uk³adania kostki Rubika we Wroc³awiu (news) nagrywa³em troszkê filmików telefonem komórkowym z kamerk±. Ju¿ na zawodach postanowi³em, ¿e po powrocie z³o¿ê z tego relacjê video.
Zmontowa³em wiêc ten oto filmik:
Nagrania nie s± super dobrej jako¶ci (rozdzielczo¶æ VGA 320x240, 15FPS + dobra kompresja), ale mimo to uda³o mi siê zmontowaæ filmik, na którym, jak zobaczycie umie¶ci³em wiele fajnych fragmentów z zawodów we Wroc³awiu. My¶lê, ¿e bêdzie to dla mnie i dla uczestników pami±tka z zawodów, a dla pozosta³ych ciekawostka o tym, jak by³o na Mistrzostwach Europy w uk³adaniu kostki Rubika ze Skamerem.
Zapraszam do ogl±dania! = )
Bardzo mi³o mi siê ogl±da³o ten filmik, mo¿e dlatego, ¿e od razu mnóstwo wspomnieñ powraca. Tak, to by³y niepowtarzalne 3 dni. Ciesze siê, ¿e G7 zaskoczy³ mnie sw± obecno¶ci± i wsparciem , jak i zbieraniem materia³ów relacjonuj±cych to co siê we Wroc³awiu wydarzy³o.
Wielkie dziêki !
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
smutno mi bylo z powodu mojego 9.61 :< bo bardzo latwe, ale coz bywa I akurat to nagrales Ale filmik naprawde fajny i ciekawy : ) Pozdrowienia i widzimyt sie moze na nastepnych zawodach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum