Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2013-06-15, 15:58
MiÂło widzieĂŚ, Âże dziaÂłacie, chÂłopacy! OkoÂło poÂłowy ze stunterĂłw z tego filmu nie znam, takÂże cieszĂŞ siĂŞ, Âże sÂą nowi. Film trzyma poziom, ale Art, faktycznie widaĂŚ, Âże w Twoim stuncie coÂś jest nie tak. Chyba kombinowaÂłeÂś coÂś z grawitacjÂą, lub z odÂświeÂżaniem gry.
Pozdrowienia dla tych, co nadal stuntujÂą! Jest to dla mnie motywacja, aby nadal siĂŞ zajmowaĂŚ tworzeniem filmĂłw, stuntĂłw krĂŞconych na GTA. = )
Wysłany: 2013-06-15, 22:10
Mo¿e czyste, ale tak podobno maj¹ te nowe komputery, ¿e jak w³¹cza siê na nich San Andreas, to stunty w³aœnie tak wygl¹daj¹. Trudniej upaœÌ, a skoki wygl¹daj¹, jakby grawitacja by³a ksiê¿ycowa. Myœlê, ¿e to w³aœnie w tym tkwi afera. Nie ma siê, co k³óciÌ, stunt jest stuntem. A o modowanie sporów by³o mnóstwo. I chyba ¿adnego nie dowiedziono poprawnie.
Mnie siĂŞ bardzo podobaÂł ten grab Scavengera. Odlotowe byÂło, to schwycenie motoru przy jednoczesnym backflipie. Danielo jeszcze zamiĂłtÂł fajnÂą kombinacjÂą. OgĂłlnie wyszÂło bardzo dobrze. Jak juÂż mĂłwiÂłem, poziom jest, jak trzeba.
Punkty: 7309
Wysłany: 2013-06-16, 23:47
Musze przyznac, ze na prawdĂŞ miÂło oglÂądaÂło siĂŞ ten film. Sama idea Âżeby leftovery wprawiaÂły mnie w osÂłupienie jest smutna no ale takie czasy :P montaÂż byÂł fajny, muzyka przynajmniej mi nie przypadÂła do gustu ale tez nie przeszkadzaÂła Ciekawe ile jeszcze filmĂłw ujrzy to forum?
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Wysłany: 2013-06-22, 08:44
Oj, jeszcze nie jeden film, ujrzy to forum, Raziel. GorÂąco w to wierzĂŞ i ÂżyczĂŞ wszystkim uÂżytkownikom kolejnych udanych produkcji, dobrych filmikĂłw do oglÂądania i kozackich stuntĂłw do wylÂądowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum