Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2016-02-02, 19:46
Dla mnie stunting w GTA Vice City to sztuka hard-core'owa. Zaprezentowane u Ciebie stunty s± mega fajne. Ogl±da³em sporo stuntów z tej gry i jestem pewien, ¿e te s± na wysokim poziomie. Szacunek za to. Monta¿ równie¿ jest w porz±dku. Bardzo podoba mi siê ten klimat Vice City noc± roz¶wietlonego miejskimi ¶wiat³ami.
Punkty: 1490
Wys³any: 2016-02-05, 01:35
Wypowiedzia³em siê na GTAS, ale wypowiem siê i to, jako, ¿e filmik zosta³ tu udostêpniony.
¦wietny film, jak zwykle zaprezentowa³e¶ niesamowit± kreatywno¶æ, nie przeszkadza mi to, ¿e u¿y³e¶ tutaj wykorzystanych wcze¶niej ju¿ stuntów, podoba mi siê mix "best of" z nowymi stuntami. Za stuntowanie na oryginalnej mapie z Vice City zawsze bêdzie mia³ u mnie wielki plus. Jak ju¿ wspomnia³em na gtas, najbardziej podoba³ mi siê stunt freewayem, na tych balkonikach jak i finisher i natural bumpy. Kawa³ dobrej roboty. Fajnie, ¿e mia³em okazjê byæ z Tob± w DSS i zarazem w jednym filmie.
Teraz monta¿.
Edit by³ dobry, jak na Trackera przysta³o, podoba mi siê to, ¿e akceptujesz wybór muzyki, która kto¶ Ci zleca do montowania, nie jeste¶ tym, który na chama wpycha co¶ wbrew kogo¶ woli do filmiku. Monta¿ przejrzysty, zgrany z muz±, dobrze siê ogl±da³o, a nocny klimat wpasowa³ siê dobrze w dynamiczny rytm muzyki i klimat DSS'u
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum