Wiek: 33 Dołączył: 7431 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-04-09, 15:04
Shark napisał/a:
MoÂże u Ciebie. U mnie zostaje i nrg i monster. Poza tym pierwsze sÂłyszĂŞ, Âże gra zapamiĂŞtuje tylko 2 pojazdy.
Masz widocznie jak¹œ eksluzywn¹ wersjê SA - je¿eli odjedziesz wystarczaj¹co daleko gra zapamiêtuje pojazd na którym jesteœ oraz ten na którym by³eœ ostatnio. Wyj¹tek - misje ze specjalnymi pojazdami.
Shark [Usunięty]
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-04-09, 15:07
Drool napisał/a:
jeÂżeli odjedziesz wystarczajÂąco daleko gra zapamiĂŞtuje pojazd na ktĂłrym jesteÂś oraz ten na ktĂłrym byÂłeÂś ostatnio.
No w³aœnie, wystarczaj¹co daleko.. a ja czêsto jadê na tak¹ odleg³oœÌ, ¿eby mieÌ moj¹ "pomoc" na widoku. Teraz siê wszystko wyjaœni³o
Wiek: 37 Dołączył: 7405 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-04-10, 23:33
Po co robiĂŚ jezzcze jeden tutorial, skoro jest juÂż kilka?
Ten jest ... jest do niczego. Gdybym nie umiaÂł, nie nauczyÂłbym siuĂŞ z tego.
Polecam tutorial zrobiony przez Darkslide. Jest zrozumiaÂły, i wszystko jest wyjaÂśnione + fajne stunty.
Punkty: 440
Wysłany: 2007-04-11, 09:43
x2 ^^
a co do do tego celowania to powiem Âże ja mam z tym najwiĂŞkszy problem :P Bo mam takiego kompa Âże motor pokazuje mi siĂŞ prawie przed skokiem :P heh taki juÂż mĂłj marny los
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum