Wiek: 35 Dołączył: 7232 dni temu Posty: 495 Skąd: Z nienacka
Punkty: 30
Wysłany: 2007-04-22, 15:38
na Âżywca to znaczy Âże nie z repek tylko krecisz w tym czasie co robisz stunty...
Jak na poczÂątek nawet fajnie, tylko montaÂż mi siĂŞ nie podoba... Ocenka 5/10
Wiek: 33 Dołączył: 7428 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-04-22, 15:44
DaÂłeÂś mi ten film jako Twoje zgÂłoszenie do PKS. Niestety - muszĂŞ odmĂłwiĂŚ. Po pierwsze: nagrywanie "na Âżywca". Po drugie: zainstalowany dodatkowy motor wraz ze swoim handlingiem. A i stunty nie sÂą na najwyÂższym poziomie... Jednak widzĂŞ, Âże siĂŞ starasz, wiĂŞc radzĂŞ obejrzeĂŚ kilka pierwszych stuntĂłw czÂłonkĂłw PKSu (New Generation Stunt, Ma Finest - tematy znajdziesz na tym forum ) i podtrenowanie siĂŞ wraz z kilkoma dobrymi stunterami. A jeÂżeli zrobisz wszystko co Ci mĂłwiÂłem, niewÂątpliwie TwĂłj nastĂŞpny film bĂŞdzie dla Ciebie przepustkÂą do PKSu.
F1 odtwĂłrz powtĂłrke (zazwyczaj jest to 1 minuta wstecz)
F2 Zapisz powtĂłrkĂŞ
F3 Odczytaj zapisanÂą
W przypadku trikĂłw jak juÂż zapiszerz to wchodzisz w Folder San Andres User Files i kopiujesz sobie replay.rep do jakiegoÂś innego folderu proste logiczne.
A co do Stuntfilmu to:
----------->4/10<-------------
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
F1 odtwĂłrz powtĂłrke (zazwyczaj jest to 1 minuta wstecz)
F2 Zapisz powtĂłrkĂŞ
F3 Odczytaj zapisanÂą
W przypadku trikĂłw jak juÂż zapiszerz to wchodzisz w Folder San Andres User Files i kopiujesz sobie replay.rep do jakiegoÂś innego folderu proste logiczne.
P.S - Zaraz Ocenke wystawie bo wÂłaÂśnie ssie twĂłj stuntmovie
skamer,wiem o tym ale w jakim programie mam odtworzyc tÂą powtorke <co?> ??
powtorka jest w formacie .rep i dlatego nie wiem w jakim prog to odtworzyc ... :/
Wiek: 33 Dołączył: 7428 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-04-22, 15:57
Malutki napisał/a:
powtorka jest w formacie .rep i dlatego nie wiem w jakim prog to odtworzyc ... :/
xO jak to jakim programem. Otwierasz wchodzÂąc do gry klikajÂąc F3 (waÂżne aby byĂŚ na zewnÂątrz nie w budynku)
P.S Drool jak siĂŞ tak spieszysz to mogÂłeÂś chociaÂż daĂŚ mi odpowiedzieĂŚ :P
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Punkty: 5065
Wysłany: 2007-04-22, 16:39
Filmik niestety krĂŞcony w SA-MP i do tego z zmienonym motorkiem.
MontaÂżu niestety rĂłwnieÂż brak, stunty kiepskawe.
JeÂżeli siĂŞ przyÂłoÂżysz to coÂśz ciebie bĂŞdzie. Popatrz na kilka produkcji z tej strony i poducz siĂŞ. BĂŞdzie dobrze.
Tragedia. Masakra. Okropny film! sÂłabiutkie tricki, jak juÂż wszyscy wspomnieli: na Âżywca, w SA-MP ze zmienionym motorem. MontaÂż, a wÂłaÂściwie jego brak... nie no, wolĂŞ dalej nie pisaĂŚ, bo CiĂŞ zdoÂłujĂŞ :P
Wiek: 32 Dołączył: 7212 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-04-22, 19:18
Hmmmm... trudna ocena filmu. Po uno ten motor... Zmieniony handling to by oznaczaÂło jakies niemoÂżliwe stuty. a ty pokazaÂłeÂś na poziomie poczÂątkujÂącym. POzatym, jezeli dobÂże sobie przypominam logo PKS'u jest pokazywane na filmach w wypadku czÂłonkostwa(jak jest teÂż w ypadku kandytatury to teÂż dam:P:P) i za DLUUUUUUUUGie napisy poczatkowe. NAtomiajs ja, w porownaniu do niektĂłrych) lubie nagrania na Âżywca. To o wiele trudniejsze wyzwanie. WiĂŞc ocena to 4- (gdyby nie LP [moj ulubiony zespol] byÂło by 3-)
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum