Witam!
W moim pierwszym po¶cie prezentuje swój pierwszy filmik z wpadkami:
http://www.youtube.com/watch?v=N7xQhZYaFuY
Nieudany filmik a soundtracka innego na kompie nie znalaz³em
Ok. Pierwsze co siê rzuca w oczy do "Powtórka" lepiej by³o by bez tego. Drugie to ¿e niektóre nieudane stunty wrêcz wymusi³e¶ inaczej mówi±c robi³e¶ je w miejscach gdzie nic nieda siê zrobiæ i specjalnie zalicza³e¶ gleby. Trzecie i ostatnie to to ¿e masz troche zablisko kamere. To sam mia³em przy swoim pierwszym filmiku. Radze ci j± odsun±æ.
Heh stunt s³aby a wpadki cinkie jak linijka Bo tak naprawde najlepsze wpadki zda¿aj± siê do¶wiadczonym zupe³nie tak jak ze stuntami.
Mo¿e jakby by³y jakie¶ ¶mieszne sytuacje typu gdzie¶ wpad³ ci motor albo wyl±dowa³e¶ na lampie(tak jak ja ra zrobi³em) no a te wpadki to najzwyklejsze wywroty które zdarzaj± siê ka¿demu
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
To ja powiem tak... Film cienki bo to mój pierwszy film. Uczê siê robiæ stunty to mo¿ecie mnie krytykowaæ. Zarejestrowa³em siê tutaj po to, ¿eby siê czego¶ nauczyæ (stuntów ). To krytykujcie mój filmik dalej
P.S. Co do "Powturki" to takie mia³em spolszczenie ale to zlikwidowa³em
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum