Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Yama
2007-06-22, 17:13
Third Challenge...
Autor Wiadomo¶æ
Apacz 
Amator postów

Do³±czy³: 7027 dni temu
Sk±d: -= Music World =-

Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-24, 22:48   Third Challenge...

No to ju¿ chyba ostatni z tej seri moich stunt filmów.
Jak narazie jest to zlepka moich umiejêtno¶ci po miesi±cu (chyba? ju¿ sie pogubi³em) stuntingu.
Wiem, ¿e filmiki wychodzi³y za szybko, ale chcia³em uzyskaæ jak najwiêcej komentarzy / wskazówek do dalszego dzia³ania w tym kierunku.

Nastêpny który planuje to ju¿ chyba nie solo, no i nie w takim tempie.

Wiêc tak:

Monta¿: ja
Stunty: ja
D³ugo¶æ: 4:00

Czyli to co zawsze -> kaszana..

enJoy

Niestety, za pó¼no dowiedzia³em sie o tym, ¿e nie powinienem stuntowaæ innym ni¿ NRG motorem. Wiêc zaczne od nastêpnego filmiku. No i jak dostane Vinyla robionego przez pewnego mistrzunia :D (respect :D )

No to komentujcie.... ;)

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7077 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2007-05-24, 23:02   

Napocz±tku - film trwa 3:59 nie 4:00 :D Teraz o filmie. Idziesz w dobr± strone. Monta¿ masz naprawde nie¼³e opanowany, a stunty s± na [bior±c pod uwage czas jaki stutujesz] bardzo dobrym poziomie. Wykorzytujesz ro¿ne pojazdy - znakomicie. Fajnie ¿e og³±dasz filmy z GTAS ale radze ci by¶ bior±c pod uwage stunty "s³aw" wymy¶li³ co¶ orginalnego, genialnego wrêcz boskiego. Teraz tak przybli¿e twoje b³êdy ;] nie ma ich du¿o. 1. Je¶li robisz intro w solówie :P to nie rób tak jak w SU czyli lepiej poka¿ kawa³ki stuntów, miasta albo wymy¶l co¶ ciekawgo. 2. Wykorzystuj±c replaye staraj siê tak operowaæ kamer± by nie wchodziæ w ¶ciane. To wszytko. Ogólnie filmik mi siê bodoba³.

Ocenka 7.5/10 :564:

DS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-25, 08:31   

No Apacz bardzo dobra robota. Film bardzo mi siê podoba³, muzyka te¿ ciekawa :D . Stunty te¿ s± w miarê dobre. No film w 100% lepszy od poprzednich. No i co wiêcej powiedzieæ, rób dalej filmy, bo dobrze ci idzie! Powodzenia

Ocenka:

======>7+/10<========

Rachet 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7035 dni temu
Sk±d: Józefów

Punkty: 6240
Wys³any: 2007-05-25, 09:32   

Nie chce byc podejrzliwy ale mam pytanie , skad sciagales motor o ile sciagales ... bo tak troche nie ufam sciaganym motorom ... chyba ze to tylko skórka a nie caly motor... Film nawet nawet , niektore stunty sa zdeczka stare ale monta¿ jest spoko

Montaz: 3/3
Stuny: 2/5
Muzyka: 2/2
Razem : 7/10 :)

DS
[Usuniêty]

Punkty: 6240
Wys³any: 2007-05-25, 09:41   

Oo w³a¶nie zapomnia³em dodaæ, Apacz zrób sobie starego NRG500, bo te ¶ci±gane maj± zazwyczaj zmieniany handlig.cfg

Apacz 
Amator postów

Wys³any: 2007-05-25, 12:46   

Ja nie zmienia³em handlingu. Zreszt± model jest identyczny do NRG. Ale zmienie go i tak. Thx za komenty :)

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2007-05-25, 14:23   

http://gta.gamigo.de/down...p?do=cat&id=246 - poszukaj tam.

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7214 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-05-25, 14:48   

Hmmmmm... :D A[acz. : Jak chcesz, to potrafisz!!

To tak na pocz±tek. NO stunt film nawet, nawet, ale zawiodlem siê. TYLKO 3(albo 4) STUNTY INFERNO ;( Ale stunty NRG... xD niektore ¦wietne. Co siê tyczy muzy. 1 muza(you 2 chyba) zdeka niepasoje. Muza ostatnia: Raptile- Da synfony(( TO NIE JEST NEVA EVA :PPP) akoratnie koñcowka tej piosenki :P, ale chyba jest singiel) no nawet dobrana, ale mogles zmontowac w rytm. Co wiêcej bêde pisal??<co?> 7/10

A i PS. To jest neva eva :P http://www.youtube.com/watch?v=ttCjpPR-3oY

I dla moich przyjació³!

Sjutek
[Usuniêty]

Punkty: 7309
Wys³any: 2007-05-25, 16:55   a

W Filmie podoba³y mi sie stunty(monta¿ niebardzo)hmm jak ja bym mia³ zrobiæ chociasz jeden z tych stuntów co jest w tym filmiku, no niewiem bardzo d³ugo bym æwiczy³ xD
6/10

Apacz 
Amator postów

Wys³any: 2007-05-25, 17:08   

Co do utworu Neva Eva. To jest w³a¶nie koñcówka tej piosenki, i bardzo mi podpasowa³a do napisów koñcowych.

Kukiel - ju¿ mam orginalne pliki NRG, czekam na wiadomo¶ci od grafika, co z vinylem i ruszam do stuntowania dalej xD

Sjutek - da³by¶ rade :) mi jak widzisz, wszystko zajê³o tydzieñ :) a stunty przewa¿nie wychodz± po kilkunastu próbach.

(Jeden chyba sam wymy¶li³em, bo jeszcze sie nie spotka³em ¿eby gdzie¶ by³ pokazany, albo ¿eby na servie kto¶ o nim mówi³ :D )

Pozdro.. thx za komentki :)

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7403 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-05-25, 17:13   

Apacz napisa³/a:
dowiedzia³em sie o tym, ¿e nie powinienem stuntowaæ innym ni¿ NRG

Nie wiem, od kogo siê tego dowiedzia³e¶, ale to jest kompletna bzdura. PCJ-600, czy FCR-900 lub nawet Freeway to tak¿e motory.
Filmik spisa³ siê dobrze, jak zwykle. Monta¿ by³ dobry (chyba jest coraz lepszy), tricki nadal bardzo fajne (zauwa¿y³em kilka z poprzednich twoich filmów) Najbardziej podoba³ mi siê podwójny flip infernusem wyl±dowany perfekcyjnie na mo¶cie.
My¶lê, ¿e film zas³uguje na ocenê 8/10 poniewa¿ ju¿ trochê w tym siedzisz, a nie zauwa¿y³em wiêkszych minusów.
Jedna uwaga: na koñcu jest napis "No mods has been used"; u¿y³e¶ modu podmieniaj±cego twój motor, wiêc z tym zdaniem siê nie zgodzê.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2007-05-25, 17:24   

Chodzi mu oto ¿e nie stuntowaæ podmienionym motorem :570:

Apacz 
Amator postów

Wys³any: 2007-05-25, 17:41   

Gesior7 napisa³/a:
Apacz napisa³/a:
dowiedzia³em sie o tym, ¿e nie powinienem stuntowaæ innym ni¿ NRG

Nie wiem, od kogo siê tego dowiedzia³e¶, ale to jest kompletna bzdura. PCJ-600, czy FCR-900 lub nawet Freeway to tak¿e motory.

Tak jak
Kukiel napisa³/a:
Chodzi mu oto ¿e nie stuntowaæ podmienionym motorem

Gesior7 jeszcze napisa³/a:
(...) Monta¿ by³ dobry (chyba jest coraz lepszy), tricki nadal bardzo fajne (zauwa¿y³em kilka z poprzednich twoich filmów) (...)

Tak. Pare jest z poprzednich. Jeden czy dwa.

i na koniec Gesior7 napisa³/a:
(...) Jedna uwaga: na koñcu jest napis "No mods has been used"; u¿y³e¶ modu podmieniaj±cego twój motor, wiêc z tym zdaniem siê nie zgodzê.

No raczej chodzi³o mi o zmodowany handling.. ze go nie ma :) .. ale tak. Masz racje, mog³em to w sumie inaczej uj±æ.

No nic... to sie powinno zaniedlugo zmienic.

Gesior7 napisa³/a:
Filmik spisa³ siê dobrze, jak zwykle.

No i koment motywuj±cy, jak zwykle.. :D

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7063 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2007-05-25, 18:11   

film ca³kiem niez³y ale nie lubiê podmieniania motorów gdy¿ wtedy na replayach zachowuj± siê nienaturalnie, i poza tym parê stuntów siê trochê ciê³o

moja ocena 6/10

~PKS|Nyqual 
PKS Team

Do³±czy³: 7024 dni temu
Sk±d: Vice City

Punkty: 10260
Wys³any: 2007-05-25, 20:08   

6/10 calkiem nielzy filmik jak na miesiac stuntowania. szczerze to wam zazdroszcze bo w tej chwili mam zlamana reke i musze sie tylko obejsc smakiem innych stunt movie. Cóz nastepnym razem Apacz posiedz troche dluzej lepiej wymyslic nowy trick niz je kopiowac powodzenia

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: