Wiek: 37 Do³±czy³: 7027 dni temu Posty: 51 Sk±d: -= Music World =-
Punkty: 1050
Wys³any: 2007-05-24, 22:48 Third Challenge...
No to ju¿ chyba ostatni z tej seri moich stunt filmów.
Jak narazie jest to zlepka moich umiejêtno¶ci po miesi±cu (chyba? ju¿ sie pogubi³em) stuntingu.
Wiem, ¿e filmiki wychodzi³y za szybko, ale chcia³em uzyskaæ jak najwiêcej komentarzy / wskazówek do dalszego dzia³ania w tym kierunku.
Nastêpny który planuje to ju¿ chyba nie solo, no i nie w takim tempie.
Niestety, za pó¼no dowiedzia³em sie o tym, ¿e nie powinienem stuntowaæ innym ni¿ NRG motorem. Wiêc zaczne od nastêpnego filmiku. No i jak dostane Vinyla robionego przez pewnego mistrzunia (respect )
Napocz±tku - film trwa 3:59 nie 4:00 Teraz o filmie. Idziesz w dobr± strone. Monta¿ masz naprawde nie¼³e opanowany, a stunty s± na [bior±c pod uwage czas jaki stutujesz] bardzo dobrym poziomie. Wykorzytujesz ro¿ne pojazdy - znakomicie. Fajnie ¿e og³±dasz filmy z GTAS ale radze ci by¶ bior±c pod uwage stunty "s³aw" wymy¶li³ co¶ orginalnego, genialnego wrêcz boskiego. Teraz tak przybli¿e twoje b³êdy ;] nie ma ich du¿o. 1. Je¶li robisz intro w solówie :P to nie rób tak jak w SU czyli lepiej poka¿ kawa³ki stuntów, miasta albo wymy¶l co¶ ciekawgo. 2. Wykorzystuj±c replaye staraj siê tak operowaæ kamer± by nie wchodziæ w ¶ciane. To wszytko. Ogólnie filmik mi siê bodoba³.
Ocenka 7.5/10 :564:
_________________ Tchórzofretka
DS [Usuniêty]
Punkty: 50
Wys³any: 2007-05-25, 08:31
No Apacz bardzo dobra robota. Film bardzo mi siê podoba³, muzyka te¿ ciekawa . Stunty te¿ s± w miarê dobre. No film w 100% lepszy od poprzednich. No i co wiêcej powiedzieæ, rób dalej filmy, bo dobrze ci idzie! Powodzenia
Wiek: 34 Do³±czy³: 7035 dni temu Posty: 462 Sk±d: Józefów
Punkty: 6240
Wys³any: 2007-05-25, 09:32
Nie chce byc podejrzliwy ale mam pytanie , skad sciagales motor o ile sciagales ... bo tak troche nie ufam sciaganym motorom ... chyba ze to tylko skórka a nie caly motor... Film nawet nawet , niektore stunty sa zdeczka stare ale monta¿ jest spoko
Montaz: 3/3
Stuny: 2/5
Muzyka: 2/2
Razem : 7/10
Wys³any: 2007-05-25, 09:41
Oo w³a¶nie zapomnia³em dodaæ, Apacz zrób sobie starego NRG500, bo te ¶ci±gane maj± zazwyczaj zmieniany handlig.cfg
Wiek: 32 Do³±czy³: 7214 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-05-25, 14:48
Hmmmmm... A[acz. : Jak chcesz, to potrafisz!!
To tak na pocz±tek. NO stunt film nawet, nawet, ale zawiodlem siê. TYLKO 3(albo 4) STUNTY INFERNO ;( Ale stunty NRG... niektore ¦wietne. Co siê tyczy muzy. 1 muza(you 2 chyba) zdeka niepasoje. Muza ostatnia: Raptile- Da synfony(( TO NIE JEST NEVA EVA :PPP) akoratnie koñcowka tej piosenki :P, ale chyba jest singiel) no nawet dobrana, ale mogles zmontowac w rytm. Co wiêcej bêde pisal??<co?> 7/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Sjutek [Usuniêty]
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-05-25, 16:55 a
W Filmie podoba³y mi sie stunty(monta¿ niebardzo)hmm jak ja bym mia³ zrobiæ chociasz jeden z tych stuntów co jest w tym filmiku, no niewiem bardzo d³ugo bym æwiczy³
6/10
Wiek: 37 Do³±czy³: 7403 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-05-25, 17:13
Apacz napisa³/a:
dowiedzia³em sie o tym, ¿e nie powinienem stuntowaæ innym ni¿ NRG
Nie wiem, od kogo siê tego dowiedzia³e¶, ale to jest kompletna bzdura. PCJ-600, czy FCR-900 lub nawet Freeway to tak¿e motory.
Filmik spisa³ siê dobrze, jak zwykle. Monta¿ by³ dobry (chyba jest coraz lepszy), tricki nadal bardzo fajne (zauwa¿y³em kilka z poprzednich twoich filmów) Najbardziej podoba³ mi siê podwójny flip infernusem wyl±dowany perfekcyjnie na mo¶cie.
My¶lê, ¿e film zas³uguje na ocenê 8/10 poniewa¿ ju¿ trochê w tym siedzisz, a nie zauwa¿y³em wiêkszych minusów.
Jedna uwaga: na koñcu jest napis "No mods has been used"; u¿y³e¶ modu podmieniaj±cego twój motor, wiêc z tym zdaniem siê nie zgodzê.
Punkty: 11914
Wys³any: 2007-05-25, 18:11
film ca³kiem niez³y ale nie lubiê podmieniania motorów gdy¿ wtedy na replayach zachowuj± siê nienaturalnie, i poza tym parê stuntów siê trochê ciê³o
Wiek: 31 Do³±czy³: 7024 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2007-05-25, 20:08
6/10 calkiem nielzy filmik jak na miesiac stuntowania. szczerze to wam zazdroszcze bo w tej chwili mam zlamana reke i musze sie tylko obejsc smakiem innych stunt movie. Cóz nastepnym razem Apacz posiedz troche dluzej lepiej wymyslic nowy trick niz je kopiowac powodzenia
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum