Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Rachet
2007-11-01, 11:28
R4ch3T Stunting Server

Jaki server?
RP ( RolePlay)
17%
 17%  [ 7 ]
Stunting ( czyli jak było ;) )
68%
 68%  [ 28 ]
Zmienne ..
14%
 14%  [ 6 ]
Głosowań: 41
Wszystkich Głosów: 41

Autor Wiadomość
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-26, 16:40   R4ch3T Stunting Server

Witam all, nie wiem czy to ten dzial ale chcialem opublikowac moj serv , dla stunterow :)
Serw jest postawiony na modzie PKSu Damiego.... Server jest troche pusty czasem , wiec wpadajcie i wolajcie kolegow ;)


HostName: R4ch3T Stunting Server [by Mruk]
Address: 89.248.166.198:6660
Players: x / 50
Ping: 47
Mode: PKS Stunting v4.3
Map: Pure Pwnage R2Bs

Zapraszam all :)
_________________
Ostatnio zmieniony przez Rachet 2008-02-18, 15:02, w całości zmieniany 16 razy  
 
 
     
DS
[Usunięty]


Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-26, 20:34   

Gdzie stawiasz serv? Na pipni.cz czy na twoim kompie stoi?
 
     
Shark
[Usunięty]


Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-26, 21:31   

Polecam ten serwer. Jest bardzo dobry, miło się na nim gra, często odwiedzany. Sam jestem tam adminem :P
Warto zajrzeć.
 
     
DS
[Usunięty]


Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-27, 08:11   

Hehehe no właśnie ja też tam zajrzę, tylko właśnie ten serv jest robiony na pipni.cz czy R4ch3t sam go stawiał na swoim kompie?


TAK WOGóLE TO MóJ 400 POST!!!!!!!!!! :d
 
     
~PKS|Nyqual 
PKS Team



Wiek: 25
Dołączył: 4638 dni temu
Posty: 520
Skąd: Vice City

Punkty: 10260
Wysłany: 2007-05-27, 10:04   

on ma stale tak mi sie zdaje
_________________




 
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-27, 15:34   

Pipni :( bo na moim kompie moglbym postawic max na 15 osob ;( i domene skolowac (no-ip.com) albo dyn.pl. Ale testowalem kiedys serva z kumplami :) wiec ten na pipni nie jest zly , tylko czasem ma zle dni xD :562: :573:
_________________
 
 
     
~PKS|Raziel 
PKS Team



Wiek: 26
Dołączył: 4827 dni temu
Posty: 1507
Skąd: Myczków

Punkty: 7299
Wysłany: 2007-05-28, 14:30   

Hmmmm... server ciekawy. Podobny do PKS place...
_________________
Coś dla osób, które lubią moje stunty :)

I dla moich przyjaciół!

 
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-29, 16:09   

nie podobny... mam swoja mape ale Damiego lepsza :) btw. Dzieki dla Damiego za udostepnienie tej mapy mi :) ) jestem mu bardzo wdzieczny
_________________
 
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-05-30, 19:11   

Mmmm.. Server Bedzie niedługo robiony w Wersji 0.2 :P, prawdopodobnie wtedy kiedy bede miał już zainstalowane GTA od nowa i kiedy bedzie mi działac SAMP
_________________
 
 
     
Streem 
Dziecko neo



Wiek: 25
Dołączył: 4595 dni temu
Posty: 883

Punkty: 63862
Wysłany: 2007-06-21, 07:30   

niech mi ktoś powie co mam zrobić!!
mam windowsa viste i nie działa mi sa-mp!
CO zrobić?
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-06-21, 09:27   

Wejdz na www.forum.sa-mp.com , tam masz taki dział, nie pamiętam nazwy i pisze jak na Win Vista można uruchomić samp
PS. ta strona po Ingliszu :P
_________________
 
 
     
Drool 
Ja tu tylko sprzątam
...i wynoszę śmieci!



Wiek: 27
Dołączył: 5043 dni temu
Posty: 1530
Skąd: Łomża

Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-06-21, 09:45   

Rachet napisał/a:
Wejdz na www.forum.sa-mp.com , tam masz taki dział, nie pamiętam nazwy i pisze jak na Win Vista można uruchomić samp
PS. ta strona po Ingliszu :P


Jaka strona? xP

mi nie działa...
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-06-21, 09:54   

Oki ci co maja viste Link: KLIKNIJ TUU

PS. Mój server jest już w ver 2.0 ale to dopiero BETA!! testuje mapy i admin scrypty , możecie się przyłączać:)
_________________
 
 
     
Streem 
Dziecko neo



Wiek: 25
Dołączył: 4595 dni temu
Posty: 883

Punkty: 63862
Wysłany: 2007-06-22, 10:10   

tylko jak włączam serwa byle jakiego to mi sie wyłącza!
nie mam pojęcia co się dzieje
Ostatnio zmieniony przez Streem 2008-05-15, 19:45, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-06-22, 11:02   

Lol , usuń sobeita i zainstaluj SAMP od nowa :)
_________________
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka