Wiek: 32 Do³±czy³: 7117 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-06-24, 23:45
A czy ja mówiê ¿e bêdê to ukrywaæ. mi chodzi tylko o te dwa s³upki z ty³u, gdy¿ zamierzam robiæ tricki za pomoc± rhino. Powiecie ¿e jestem noobem ale w MTA gdzie stoj± rampy s³u¿±ce jako packer, wyknoa³em p2b na ten dach co przemax inferusem w SU zrobi³, nie wierzycie ? Napiszcie do mnie na GG i poka¿e wam to na servie. Owszem napisze na filmie ¿e u¿y³em Packer Col by Kto¶ Tam i link
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-06-25, 07:28
Fire Dragon napisa³/a:
A czy ja mówiê ¿e bêdê to ukrywaæ. mi chodzi tylko o te dwa s³upki z ty³u, gdy¿ zamierzam robiæ tricki za pomoc± rhino. Powiecie ¿e jestem noobem ale w MTA gdzie stoj± rampy s³u¿±ce jako packer, wyknoa³em p2b na ten dach co przemax inferusem w SU zrobi³, nie wierzycie ? Napiszcie do mnie na GG i poka¿e wam to na servie. Owszem napisze na filmie ¿e u¿y³em Packer Col by Kto¶ Tam i link
A... jak najedziesz czo³giem na packera to nie wybuchnie? xO
Wiek: 35 Do³±czy³: 7236 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-06-25, 09:30
A co to za ró¿nica? Chodzi chyba o to ¿eby sie nie da³o w nie waln±æ...
Drool - Akuraz jak najedziesz na packera na rampê, to go nie rozwalisz...
Wiek: 32 Do³±czy³: 7117 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-06-25, 11:34
Ale mi zalezy na tym zeby wybuch³, masa czo³gu przechyli go trochê, a o ile ty³ packera jest przenikalny on wbije siê w ziemiê i bêdê mieæ piêkna du¿± rampê. Do p2b poprostu w³±czê niezniszczalno¶æ packera, jak kto¶ chce taki handling niech sie do mnie na GG zg³osi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum