Wiek: 37 Dołączył: 6932 dni temu Posty: 51 Skąd: -= Music World =-
Punkty: 1050
Wysłany: 2007-06-30, 14:47
No to bĂŞde Wam dostarczaÂł nowe. Za niedÂługo bĂŞdzie Vol. 5 ;]
Od 3 odcinka akcja rozkrĂŞca sie na maksa :P , niestety GaVi nie chce zdradzaĂŚ zbytnio fabuÂły. Jedynie wiem, Âże ma jÂą rozpisanÂą na kartkach mniej wiecej :P
Wiek: 33 Dołączył: 6892 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2007-06-30, 17:51
Super!!!!,ogladnelem 1-sza czesc i tak mnie wciagnela,ze strace (strace?,niee:P),czas na ogladniecie kolejnej,i zapewne wszytskich czesci.Just Jazzy chowaj sie :P.
Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-06-30, 18:43
Kurcze, zarÂąbiste, ja chcĂŞ wiĂŞcej...
Hehe ciekawe ile trwaÂł render tego filmu :P
Ten film poprostu wciÂąga... Jak hoolywood'zka produkcja...
Ty idÂź i siĂŞ zatrudnij w jakiejÂś wytwĂłrni filmowej :P
A jak nie nakrĂŞcisz nastĂŞpnych czĂŞÂści to inaczej sobie pogadamy
fajny serial kurde przy nim JJ ssie :P. Gavi siĂŞ postaraÂł :P. A tak dokÂładniej co mi siĂŞ podoba to fabuÂła i nieraz efekty specjalne :P, ale czasami ich za duÂżo, a poza tym klimat filmu jest bardzo dobry i ta muzyczka po prostu cudo :P .
ojj nie.JJ to jest powazny film(malo w nim bledow) a za to w KillVe widzialem ich duzo. Za Killve daje 7/10.Ale Tworca tego serialu molg sie bardziej postarac.
Wiek: 32 Dołączył: 7104 dni temu Posty: 181 Skąd: Stare Kurowo
Punkty: 30
Wysłany: 2007-07-13, 18:48
To samo co napisa³ Rosso. Mnie bardziej œmieszy JJ, poniewa¿ ma ciekaw¹ i doœÌ rozbudowan¹ jak na filmy z GTA fabu³ê. KillVe nie jest dopracowane i ma wiele "g³upkowatych" scen. Mówiê to po obejrzeniu jednego, zaznaczam jednego odcinka. Nie wiem jak z reszt¹.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum