Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Yama
2007-06-22, 18:15
Kater Torinouta
Autor Wiadomo¶æ
kater 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7339 dni temu

Punkty: 60
Wys³any: 2006-06-28, 00:38   Kater Torinouta

siedze na forum gta site raczej ale tutaj te¿ zamieszcze mój film cobyscie sobie obej¿eli raz na kiedy co¶ dobrego:) hehe a tak na serio przeuda³ mi sie filmik:D linki:
http://www.uploading.com/?get=MTB8156C
http://rapidshare.de/file...inouta.mpg.html
oceniajcie:) pace and love

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7386 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 5780
Wys³any: 2006-06-28, 11:37   

Cytat:
cobyscie sobie obej¿eli raz na kiedy co¶ dobrego:)

Nie podniecaj siê tym swoim filmikiem za bardzo. Po pierwsze - widzia³em du¿o lepszych stuntów od twojego, po drugie - ten "torinouta" tak ¶rednio ci siê "przyuda³", wiêc nie ma za bardzo z czego siê cieszyæ. Ale od pocz±tku.
Wstêp nie jest czym¶ wielce odkrywczym. Ot, fragment filmiku przed misj±. Wprawdzie mówi± co¶ innego ni¿ w orginale, ale mówi niewyra¼nie, i nie bardzo mo¿na zrozumieæ o co chodzi. Dalsza czê¶æ wstêpu jest gorsza. CJ leci na Jet Packu. Super. Bardzo piêkne to i wzruszaj±ce. Dalej te¿ za bardzo sensu nie widzê, kiedy Cj biega i siê pali i co jaki¶ czas na ekran wyskakuje brzydki obrazek. Jak ju¿ siê co¶ wsadza do filmu, to niech to chocia¿ dopracowane bêdzie, a nie, ¿eby wygl±da³o tak jakby siê robi³o przez 4 minuty w paincie. Ogólnie wstêp to nêdza i stracona minuta czasu.
Z trickami jest juz lepiej. Szkoda, ¿e s± wykonywane g³ównie samolotem. W sumie mo¿e i dobrze, bp trick na motrze lub helikopterem s± baaaardzo s³abe. Tricki samolotem s± jednak bardzo dobre. Ten stunt ca³y czas zmienia³ moje nastawienie do niego. Na pocz±tku tragiczny wstêp, potem dobry trick a potem gawno, bo po kiego umieszczaæ w stuntfilmie lot ze spadochronem? Ogólnie jest jednak ca³kiem nie¼le, choæ czasem odnoszê wra¿enie, ¿e ci±gle dzieje sie to samo.
Monta¿ - zbytniej finezji nie ma, ale nie przeszkadza.
Muzyka - my¶la³em, ¿e bêdzie gorzej, bo nie lubiê techna, ale tu akurat w miarê pasowa³a.
Co do oceny, to sam nie wiem. Z jednej strony fajne tricki samolotem, a z drugiej nêdzny wstêp, dziwne przerywniki (spadochron, strzelanie do samootu itp), s³abe tricki motorem i helikopterem oraz te same miejscówki.
Niech bêdzie 7/10.
It's only talk

kater 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-06-28, 12:02   

no ale to nie ma³ byæ taki typowy stunt a raczej co¶ w rodzaju teledysku, a co by¶ szanowny mój pod³o¿y³ pod moment gdy ta babka na pierwszym zwolnieniu ¶piewa co ja pod³o¿y³em spadochron? te¿ hydre? wiesz jaki wtedy dopiero by by³ nudny, no ale jak tak to za pare dni mo¿e zrobie co¶ dobitnego z sam± hydr± i non stop przeloty to zobaczycie jakie to mo¿e byæ nudne, a Torinoutê siê fajnie i mi³o ogl±da a nie jest to typowy stunt z samymi trikami. pzdr. :D ale dziêki za 7 :)

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Wys³any: 2006-06-28, 12:15   

To mog³e¶ na pocz±tku napisaæ, ¿e to nie jest typowy stunt :D Ale i tak co¶ podobnego bym da³.
It's only talk

Dark 
Aktywny amator

Do³±czy³: 7350 dni temu

Punkty: 2980
Wys³any: 2006-06-28, 15:04   

Twoje tricki by³y bardzo dobre hydr±, helikopterem nie za bardzo. Jak bêdzisz chcia³ zrobiæ drugi stunt to usuñ Hud, mape i napis "powturka"
Ogólna ocena: 6,5/10

fristajluch 
Maniak postów

Do³±czy³: 7427 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 3960
Wys³any: 2006-06-28, 19:59   

hmmm.... zastanawiam siê po co zrobi³e¶ ten film i co mia³e¶ na my¶li mówi±c ¿e jest ,,co¶ dobrego'' . co¶ to jest napewno , tylko co?
robisz podstawowe b³êdy typu : w³±czone :hud mapa napisy.w filmie znalaz³o siê tylko kilka ,,sekwencji'' które mo¿na nazwac stuntami .zreszt± niemi³osiernie powtarzaj± siê miesjcówki . reszta to dno . CJ spada sobie ze spadochnonem lub z jet packiem . dobra , niech sobie spada , tylko co z tego ? intro = dno . muzyka te¿ nie pasuje do stuntów bo jest w niektórych momentach wolna jak ¿ó³w wy¶cigowy. przyda³o by ci siê co¶ bardziej dynamicznego.
3-/10 i pomy¶lec ze dosta³e¶ za to na gtasite 9/10 . dziwne ,prawda?

na nastêpny raz gdy chcesz robic film popro¶ nas o rade

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7430 dni temu

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-06-29, 07:36   

ech... jaka fajna ocena :P

ale z czê¶ci± zgadzam siê z FrEeStYlErEm - wy³±cz HUD i RADAR. Muza te¿ mog³a byæ inna. Stunty - ci±gle ten sam stunt na wiele sposobów. Jest niez³y, przyznam siê, ¿e sam nie umiem, ale mo¿na by³o zrobiæ minifilm, borReszta jest przeciêtna. Powiem jedno: stunt o podobnej tematyce robi³ Jetti. Poszukaj jego stunta i we¼ z Niego przyk³ad. :D

Stunt:9/10
Stunty:3/10
Muza: 4/10
Monta¿:2/10
Ogólnie:4-

kater 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-06-29, 10:59   

poucza mnie trzynastolatek no tego jeszcze nie by³o:) no ale to w koñcu intrnet nie? hehe wszystko dozwolone, nie chce mi siê nawet komentowaæ was, kochany niepamiêtam jak tam masz ale masz Norisa na awatarze sprubuj powturzyæ mój ost, trik i prze¶lij mi go na maila albo na pw albo jak wolisz to przyznam Ci racje, huda i radaru i tak nie wy³±cze bo jednak lubie wiedzieæ gdzie jestem i która jest godzina, a je¶li Ci sie to niepodoba to sory ale mam to g³êboko w dupie m³ody, film zrobi³em przedewszystkim dla siebie i dla znajomych, muzyka jest dla koneserów, wiec moze inaczej powiem, komu podoba³a sie muzyka to ocenia stunt (przepraszam nie stunt ale to mia³ byæ raczerj teledysk, krótki filmik) wysoko, a je¶li ktos muzyki nie lubi to ocenia nisko, Mona lisa te¿ nie wszystkim przypad³a do gustu nie? Po prostu dyskryminacje, a jeszcze jedno, dlaczego uwa¿asz i mówisz mi m³ody ¿e pope³niam b³êdy podstawowe tzn. radar i hud?? Czy ktos napoisa³ jak±¶ mo¿e ustawe ¿e niewy³±czanie tego jest b³êdem czy moze siê myle? m³ody- to jest stereotyp, którego siê trzymasz, obejrzyj sobie filmik jeszcze raz na spokojnie, niezwracaj±c uwagi na hud i radar i na muzyke (najd³u¿ej siê namêczy³em aby wszystko pod³o¿yæ pod muzyke idealnie takrze nie pieprzcie mi ¿e nie jest pod muzyke zgrabnie zgrany) moze sobie j± po cichutku nastaw, i miej nastawienie jak do np. reklamy, lub krótkometra¿owego filmu a nie stunta i oceñ jeszcze raz, bo niestety ale z t± ocen± siê juz nie zgadzam, przegio³e¶ po prostu oceniaj±c TO COS na 3-, zaraz poszperam i zobacze jakie Ty filmy robi³e¶ i jak ocenia³e¶ filmy innych i co¶ pewnie zedytuje, ale wydaje mi sie, ¿e to co mi sie wydaje a niemoge niestety tego napisaæ bo regulamin zabrania, no ale có¿, nie przej±³em siê i bede dalej tworzy³, SIJA Ja bym sobie da³ tak 8+ bo teraz pozauwa¿a³em pewne ale ma³e niedoci±gniecia. (serio Ci przeszkadza radar? patrzysz sie na niego wogóle? czy to nie jest przypadkiem tak jak z tym ¿e Twój rodzic mówi ¿e tam jaka¶ partia polityczna jest lepsza od drugiej i Ty to powtarzasz w szkole choæ i tak sam nie masz zdania? hud to stereotyp a wcale w niczym nie pomaga, ba jego brak przeszkadza w orietacji czasoprzestrzennej podczas gry a po co sobie utrudniac ¿ycie nie??) i jeszcze jedno do tam kogo¶ innego tez 13-stolatka, nastêpna muzyka uwie¿ mi na Twe ¿yczenie bêdzie szybsza. PACE
Mam nadzieje ze nie dostane za mój text ostrzezenia bo trzyma³em sie regulaminu i nie przeklina³em choc mnie korci³o okropnie, i tylko wyrazi³em w³asne zdanie a to Polska wolny kraj
serio uwa¿asz ¿e 3 na 10 czy siê zbijasz?? tak szczeze? naprawde Ci sie film nie podoba³ az tak bardzo?? no trudno PACE z Tob± m³ody

no to edytuje :D :D:D m³ody fristajlerku, ze swoich 102 postów komentarz odnosnie mojego filmu by³ najd³u¿szy, masz posty typu lol, lol do kwadratu, morze z mo¿em, wololo czy lol, yagie z³ofo?, do jego brata... , itp. po prostu dziecko neo i kropka, wiêc nawet Ciê pod uwage nie biore bo na tym forum nie zamiesci³e¶ zadnego filmu a skomentowa³e¶ zaledwie dwa wiec dla mnie po prostu nie istniejesz bo jestes niedoros³y zarówno psychicznie jak i emocjonalnie, sory no ale taka jest prawda, i jesze iternet explorer, pkp tzn piekniek.... pieknie heheheheheheehehehehehehehehehehehhhe co cóz s± rózni ludzie, nie bierz sobie tego co napisa³em broñ Bo¿e do serca tylko mnie olej mówie Ci tak bedzie dla Ciebie prosciej ;>

fristajluch 
Maniak postów

Wys³any: 2006-06-29, 16:06   

kater napisa³/a:
Polska wolny kraj

1.sam powiedzia³e¶ ¿e Polska to wolny kraj a co kraj to obyczaj wiêc nie przyklejaj siê do moich postów!
2. co cie obchodzi mój wiek?
3. z t± synchronizacj± z muzyk± to ci siê uda³o nie powiem tylko po co wrzucasztamjaki¶ brydki obrazek?

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2006-06-29, 21:09   

KATER: Widzia³em stunt i choæ równiez jestem 13 - latkiem pouczê ciê. Fajnie ¿e dajesz nam filmiki do ogl±dania i oceny. Ale b±d¼ otwarty na kytykê. Jest ona po to ¿eby¶ wiedzia³ gdzie s± b³edy i ewentualnie poprawi³ je. Je¶li masz jakie¶ uwagi które zmeni³yby nasze oceny typu: muza dla koneserów - napisz je na pocz±tku. Wreszcie je¶li nie lubisz krytyki i nie chcesz przyj±æ do wiadomo¶ci ¿e co¶ zrobi³e¶ ¼le b±d¼ co¶ sie komu¶ nie podoba - to musisz to zmieniæ.
To tyle co chce oznajmiæ a teraz pytania: Ile masz lat ( z ciekawo¶ci pytam ) ?

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7430 dni temu

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-06-29, 21:12   

Kater... a Ty ile masz lat? Nie chcê wywo³ywaæ bitwy wiêc powiem tak: bez HUDa i radaru wygl±da³oby to estetyczniej. Do tego TYLKO 1 stunt jest udany, a reszta to jego wa³kowanie lub stunty... s³abej klasy. Do tego "Heart attack" i lot Jetpackiem wygl±daj±, jakby¶ ten film robi³ jako parodiê swojego stunta. Po prostu - wiêcej pomys³u i bardziej subtelne traktowanie temtu powinno polepszyæ sprawê.

kater 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-06-30, 02:08   

Widze ¿e forum trzynastolatków hehe ja mam 20 lat. huda i tak nie wy³±cze wiêc w moich nastêpnych filmach prosi³bym o ich nieocenianie. Chcia³em zeby to mia³o jak±¶ kompozycje po prostu, gdy muzyka wolna to przecie¿ niepasuje hydra, a gdy szybsza to jak najbardziej, ale nie ma sprawy, nastêpny bedzie ca³y o hydrze i ca³y czas szybka muzyka, (popamietacie moje s³owa- mówi±c szybka naprawde mam na mysli szybka muzyka;) lol serdecznie dziekuje za krytyke kochani, mam j± g³êboko w ... sercu

fristajluch 
Maniak postów

Wys³any: 2006-06-30, 10:22   

a kto ci powiedzia³ ¿e w wolniejszych momentach musisz dawac hydrê ? oczywi¶cie mo¿esz ale zwolnij wtedy tempo lub dac jaki¶ d³u¿szy skok np. nad budynkami . tak samo z motorami i innymi pojazdami . wystarczy tylko zmienic tempo . zreszt± Twoje stunty wydaj± siê monotonne bo robisz je w tym ssamym miejscu . rozgl±dnij siê , w SA jest du¿o miejsc w których morzesz robic stunty . co do mapy i huda , zostaw je sobie ale lepiej by by³o jakby¶ je wy³±czy³ . je¿eli nie masz pomys³ów wróc do klasyki tzn. obejrzyj strangers' times'a , just ride'a albo rybexa . to nadal ¶wietne filmy . bardzo nam mi³o ¿e bierzesz nasze rady do serca .

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Wys³any: 2006-06-30, 12:28   

Co do huda - mo¿na przecie¿ nagraæ powtórkê (F2) i wtedy bêdzie najlepiej. Bo jak grasz, to masz wszystkie radary i inne potrzebne rzeczy, których w powtórkach nie ma, przez co wygl±da estetyczniej. Jest tylko napis replay, ale da siê go usun±æ. BTW- jak ogl±da³em, to jako¶ nie zwróci³em uwagi na huda :D
It's only talk

kater 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-06-30, 14:24   

jak sie u¿ywa ripleya kochany to jeszcze jest taki ma³y szczegó³ ¿e ko³a w hydrze widaæ choæ s± schowane, oraz obraz wygl±da nierealistycznie i jest pare klatek wolniej wiec laguje, a pozatym triki na reepleyu to ch³am.
Mówie teraz serio- podaj mi fristajle¿e linki do dobrych Twoim zdaniem filmów jak mozesz bo chce je obej¿eæ i jak cos to w swoich podwy¿szyæ poziom:) dzieki

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: