Punkty: 5065
Wys³any: 2007-07-08, 20:00 Unstable
Witam serdecznie.
Dzisiaj mam do zaprezentowania ca³kiem nieplanowany stunt.
Jak zapewne niektórzy z was wiedz±, mam chwilowe problemy techniczne z komputerem i posiadam zintegrowana kartê grafiki, która skutecznie uniemo¿liwia mi stuntowanie a co za tym idzie nagrywanie powtórek.
Kilka dni temu zrezygnowany i znudzony postanowi³em sprawdziæ czy nie mam czasem nagranych jakich¶ repków. Po przebuszowaniu ca³ego dysku twardego odnalaz³em ca³kiem spor± sumkê oscyluj±c± oko³o liczby 20. Nie wiele siê wahaj±c w³±czy³em Vegasa i chwyci³em siê za monta¿.
Wczoraj zmontowa³em maina a dzisiaj Intro i Outro. Nieed³ugo mi to zajê³o co zreszt± widaæ jaki da³o efekt :P
No to dobra chyba dam wam ju¿ obejrzeæ mojego gniota.
Powtarzam ¿e nie jest to mój planowany od dawna stuntfilm, tylko to co akurat mia³em nagrane na dysku i zosta³o wykonane w okresie luty - kwiecieñ i zale¿a³o siê na dysku w jego bezkresnej odch³ani
Punkty: 5856
Wys³any: 2007-07-09, 06:41
STUNTY: - szkoda, ¿e tak du¿o starych trików... ale jest tak jak siê spodziewa³em czylli gut (nadal mam ma³e zastrze¿enie czemu takiego speeda nabra³ ten inferus w loocie.. ale wierzê Ci)
Wiek: 32 Do³±czy³: 7027 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-07-09, 12:52
Film bardzo mi siê podoba³. My¶la³em, ¿e bêdzie gorszy, ale jak zwykle siê myli³em w tym kierunku.
Muzyka, która mi siê bardzo spodoba³a, by³a odpowiednio "zmontowana"(akuratnie nie dysponuje tak wielkim zakresem s³ów) to filmu.
Monta¿, który móg³ by bardziej siê okazaæ by³ w miarê dobry B)
Stunty by³y na wysokim poziomie, ale szkoda, ze ¿adnych nowych stuntów autem(pw. widzieli¶my je ju¿ w SU, ale ok)Stunty motorkiem naprawde niez³e rower wymiata
Cez bicia dam Ci 8/10(za to, ¿e wygrzeba³e¶ sk±d¶ te repki)
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Do³±czy³: 6816 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-07-10, 20:50
Fajowy filmik, dla mnie monta¿ poprostu wymiata, jest prosty i fajny, czyli lekkie zabawy kamer±, rozja¶nienie i ¶ciemnianie, i przej¶cie flash, to czego potrzeba... :P
Monta¿: 9+/10
Stunty: 8/10
Muzyka: Fajna :P
Ogó³em: Bardzo dobry film... :P
Wys³any: 2007-07-22, 17:13
Fajny filmik Przemax ;]
Stunty - ca³kiem fajne 8/10
Muzyka - Fajna (ale mog³a byæ fajniejsza jak dla mnie) i jest zgranie 8/10
Monta¿ - Ca³kiem dobry, nie przeszkadza w ogl±daniu a nawet jest przyjemny dla oczu 8/10
Oczywi¶cie 8/10, fajny filmik.
Wiek: 114 Do³±czy³: 6770 dni temu Posty: 17 Sk±d: Ostro³êka
Punkty: 70
Wys³any: 2007-07-23, 13:10
Przemax film mi siê podoba³ jest ca³kiem spoko monta¿ bardzo dobry ocenka 8/10 , stunty niektóre ju¿ mi znane ale wiêkszo¶æ nówki sztuki 9/10 a co do muzyki nie przepadam za tak± ale rozpatrujê to w ogólny kontek¶cie i odniesieniu do filmu wiêc 8/10.
ocena koñcowa 8+/10
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum