Wiek: 32 Do³±czy³: 7010 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-07-12, 15:28 Proximity
Tytu³: Proximity
Czas trwania: 6 minut 37 sekund
Stunterzy: Dogger, Charnel
Opis: Pierwsza solówka (lub stunt grupowy) z SA.
Czas powstawania:
- Intro ok. 10 min.
- Czê¶æ g³ówna ok. 4 godz.
- Outro ok. 20 minut
Stunty: robione ok. 2 tygodnie
Podziêkowania dla : Drool - za przepiêkne obrazki tematyczne do mojego filmu
Charnel - za wsparcie i oczywi¶cie, pomocn± stuntersk± d³oñ
-------------------
gtastunt.net
gtastunting.com
filefront.com
-------------------
Zaznaczam przy okazjii, ¿e jest to moja pro¶ba przyjêcia do PKS'u. Wiem, ¿e wiêkszo¶æ stuntów jest pewnie starych i zrobionych, ale mam nadzieje, ¿e który¶ ze stuntów mile was zaskoczy.
Wiek: 33 Do³±czy³: 6967 dni temu Posty: 339 Sk±d: www.wroclaw.pl
Punkty: 26725
Wys³any: 2007-07-12, 18:17 Re: Proximity
Dogger napisa³/a:
FF Streaming - W zwi±zku z problemami sprzêtowymi, czas rendera znacznie siê wyd³u¿y³ wiêc filmu mo¿emy siê spodziewaæ dopiero za jakie¶ 4 godziny...
------------------------------
Wys³any: 2007-07-12, 19:07
Wiecie jak to jest, czasem b³êdy wykrywa siê dopiero po renderze, u mnie te¿ tak niestety by³o wiêc render musi siê zaczynaæ od nowa, czyli jakie¶ pó³torej godziny plus oko³o 150 mb ³adowanych na FF co daje razem oko³o 6 bitych godzin pracy biednego komputerka tak wiêc film najprawdopodobniej uka¿e siê dopiero jutro...
Co tam drobne opó¼nienia mojej solówki to nie katastrofa, chocia¿ zaznaczam, ¿e jest na co czekaæ
Wys³any: 2007-07-12, 20:14
To trochê dziwne, ¿e gdy dajesz temat na forum(mam na my¶li post przed dodaniem linków. Je¿eli dana osoba czyta to pó¼niej, to mog± byæ niejasno¶ci) temat nie kompletny. Powiniene¶ daæ ten temat, gdy mia³e¶ chocia¿ JEDEN linki. A tak to a¿ mi siê p³akaæ chce, bo chcê zobaczyæ, czy bêdziesz w tak znanym, tak szanowanym, tak wspania³ym(ale ja szarmancki dla stronki) Polskim Kole Stunterskim i byæ w gronie bodaj¿e 18(albo 19, nie pamiêtam) najlepszych stunterów polski?? ¯yczê Ci tego
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wys³any: 2007-07-12, 21:49
Hehe Raziel zawsze jest mi³y... ( ma to wrodzone czy co ??? ) :P jutro film bêdzie napewno, za³o¿y³em temat bo ju¿ sam siê nie moge doczekaæ :P
Wys³any: 2007-07-13, 11:30
Dogger napisa³/a:
Hehe Raziel zawsze jest mi³y... ( ma to wrodzone czy co ??? ) :P
Sorry, za OFF, ale nie mog³em siê powstrzymaæ. Dlatego tu(jak bêdzie) film , to go oceniê!
Dogger! Dzieki. Pierwszy raz s³yszê(nie mówiê o pierwszym wra¿eniu u dziewczyn), ¿eby kto¶, kto zna mnie PONAD miesi±c nazwa³ mnie mi³ym . Dziêki!!
A teraz czekam na film...
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wys³any: 2007-07-13, 11:38
Nie bêdziesz mia³ okazji bo filmik, tak± mam nadziejê, jak na pierwszy stunt jest fajny... :P
Tyle ¿e jest problem bo muszê dokrêciæ jedn± scenê w intrze z Charnelem bo ta jego czcionka z Czarnobyla psuje siê przy renderze...
Wys³any: 2007-07-13, 12:01
No wiecie, stunty napewno nie bêd± najlepsze, ale monta¿ jak dla mnie jest ¶wietny.
Filmik mo¿liwe ¿e ujrzycie jeszcze dzisiaj je¶li uporam siê z tym problemem czcionki, je¶li nie to poprostu bêdê musia³ u¿yæ innej...
Wys³any: 2007-07-13, 12:08
Dogger po prostu nabija sobie posty zwlekaj±c z pokazaniem filmu... Nie wiem czemu ma to s³u¿yæ? Tu zak³adamy tematy o ju¿ wykonanych filmach a z tego co widzê - to projekt, bo linku jak nie by³o tak nie ma.
Wys³any: 2007-07-13, 12:20
Nie wkurzaj mnie Tatar, szkoda ¿e nie ma opcji, zablokowania u¿ytkownika ¿eby nie móg³ pisaæ postów w tematach u¿ytkownika który go zablokowa³, chêtnie bym takiej opcji u¿y³ na Tatarze...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum