Wiek: 34 Dołączył: 7042 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-07-14, 23:45
Widze mĂłj stunt z DOS , i muzyke z tego filmu , Lol DoS , day of speed , Lol przegioÂłeÂś ;<
Sam niczego nie potrafisz wymyÂśliĂŚ? :< Film nawet nawet , sporo starych stuntĂłw , widziaÂłem kilka ktĂłrych nie znaÂłem , najbardziej zraniÂło mnie to Âże uÂżyÂłeÂś stunta ktĂłrego ja w DOS zrobiÂłem
Stunty 6/10
Muzyka: z DOS wiĂŞc oceniaĂŚ nie bĂŞde
Montage 2/10 wkurzajÂący byÂł :<
Punkty: 14912
Wysłany: 2007-07-15, 00:01
TytuÂł zjechany, muzyka juÂż byÂła, stunty niezbyt dobre, w wiĂŞkszoÂści stare. MontaÂż masakra :/ Kompletnie nie zgrane. WidaĂŚ jedynie Âże prĂłbowaÂłeÂś naÂśladowaĂŚ DOS.
S? Co to ma byĂŚ?
No i film krzaczy.
3/10
Sory ale plagiatorĂłw nie oceniam.
Rozumiem Âże jakiÂś efekt ci siĂŞ podobaÂł jakiÂś chociaÂżby trik ale:
Ten sam skrĂłt (no dobra przypadek).
Ta sama muza.
To samo wprowadzenie (zgranie z muzykÂą obraz w odcieniach szaroÂści).
Sry ale tu jest przegiĂŞcie.
Jak mĂłwiÂłem nie ocenie twojej pracy. :/
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Wiek: 33 Dołączył: 6994 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2007-07-15, 02:14
Hm,no to tak...,stunty-niektore dobre,niektore totalne dno (np.ten grind na barierce,przy autostradzie).Montaz denerwujacy,szcegolnie te powtarzanie trickow,po 5 razy [I to jeszcze ztej samej kamery :S].Hehe,cos mi sie kojarzy to z Day Of Stunting :P.Ogó³em:5/10.
PSx Extreme-moje ulubione czasopismo,ty jestes u nich stunterem czy jak!!?? ;O
Wiek: 33 Dołączył: 7437 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-07-15, 11:29
Niestety - jak moi poprzednicy - takiego plagiatu nie oceniĂŞ. Podpatrzona byÂła nazwa, muzyka, montaÂż (intro) i niektĂłre stunty. To naprawdĂŞ zbyt wiele. Gesior7 powinien... zresztÂą - sam zobaczysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum