Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Far Behind
Autor Wiadomo¶æ
ViRuS 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6769 dni temu
Sk±d: Wa³brzych

Punkty: 13387
Wys³any: 2008-05-19, 20:47   Far Behind

Otó¿ du¿o czasu minê³o od mojego pierwszego filmu, ale nadszed³ czas na drugi. Pocz±tkowo s± stunty stare, z 2007 roku, kiedy zaczyna³em swoj± przygodê ze stuntingiem... by³em '¶wie¿y' ale nawet daj± radê. Montowa³ Downight, za co mu dziêkujê, choæ nikt nie wie ile tak naprawdê by³o rozmów typu " ty... w [cenzura] lecisz, mia³e¶ wydaæ tydzieñ temu" itp. ale i tak wielkie dziêki i GJ bejbi :* ... Mimo ¿e stunty nie s± zbyt dobre, to chocia¿ monta¿ 'podniesie' poziom mojego filmu. :)

Prosi³bym o szczere oceny, ale nie chce oceny mojej osoby(bo wiem ¿e parê sprzeczek na tym forum spowodowa³em, za co mi przykro), lecz stunty, monta¿, muzykê.

Pocz±tkowo chcia³em daæ ten film jako audycjê do SS, ale wyszed³em 'gorzej' ni¿ my¶la³em, teraz mam zamiar albo skoñczyæ ze stuntingiem, albo wydaæ film 'wszystko inne'.
W ka¿dym razie przejdê do rzeczy, a raczej linku:

http://pl.youtube.com/watch?v=_GcgaPu5ufo

Enjoy :)
Mam nadziejê ¿e Wam spodoba siê bardziej ni¿ mi :)

/edit... Stunty to chyba 2 max s± stare :E
Ostatnio zmieniony przez ViRuS 2008-05-19, 21:56, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Kari 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6936 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 40
Wys³any: 2008-05-19, 20:48   

No có¿ ... 3:02 to stunt , którego w³a¶nie mia³em na SOTM , no ale cu¿ kto pierwszy[...].

A tak wogóle film najs. Stunty niektóre, stare a nie które przejd± przez gard³o.
Muzyka w sam raz dopasowana do stuntfilmu.
A o monta¿u nic dodaæ, nic ujaæ nie ma to tak montuje 'downight' lub 'NN' ;) Powodzenia w nastêpnych solówkach. !

VIP|Michu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6929 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wys³any: 2008-05-19, 21:05   

Mój uczeñ xP . £adnie, ³adnie, ³adnie. Monta¿ chyba wszystko nadrobi³ :D . Down(ight) siê spisa³ nie¼le :) . £adnie intro ³adne outro i co najwa¿niejsze MAIN. Stunty, no mo¿e nie najlepsze, ¿aden mnie nie zaskoczy³. Ale by³o nie¼le. Muzyka - mam od dawna na kompie, t± z MAIN oczwi¶cie. Nie przypad³a mi do gustu.
Ja mogê daæ tak od siebie
7/10
Dla dobrego kolegi ViRuSka :P.

Film polecia³ do ulubionych! :)

Gryzlek 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6783 dni temu

Punkty: 760
Wys³any: 2008-05-19, 21:18   

Niezbyt mi siê podoba³o xP Stunty niby nowe, ale ich poziom nie zawsze zadowala³ :P Monta¿ - najlepszy element filmu, piêknie intro & outro, no i oczywi¶cie main :) . Muzyka chyba by³a ju¿ gdzie¶ u¿yta :P.

Stunty - 6+/10
Muzyka - 8/10
Monta¿ - 10/10 :)

Yay.. ³ap 7/10 :P

Danio 
Maniak postów

Do³±czy³: 6762 dni temu
Sk±d: Gdañsk

Punkty: 1070
Wys³any: 2008-05-19, 21:22   

Stunty: No co¿, nie zachwycaly, bylo troche nowych, ale byly one w wiekszosci sredniawe. Dam za ta czesc 7-/10
Montaz: Osobiscie nie lubie stylu Downighta, ale jako iz sie postaram dam 8-/10
Muzyka: Nie dosc ze stara to jeszcze suxxx0r ;( 4/10

Mi sie osobiscie podobalo tak w kit, za film dam 7/10

VIP|Criben 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6615 dni temu

Punkty: 3417
Wys³any: 2008-05-19, 21:39   

Kto powiedzia³ ¿e Dogger i NN jest najlepszym monterem myli³ siê xD

nie bêde dawa³ ocen tylko opiszê... siedzia³em spokojnie i du¿o mnie nie poruszy³o lecz i tak daj± rade i monta¿ do tego wszed³ piêknie... my¶le ¿e zrobi³ bym taki lecz na moj± solówke poczekali by¶cie jeszcze oko³o 5 miesiêcy :P muzyka nawet fajne kole¶ stopniowo dar³ mordê xD ogulnie to dodaje do ulubionych :P
a pozatym na pocz±tku kiedy¶ ... my¶la³em ze downight zmieni³ nick na Virus i mia³em do ciebie szacun xD ale to dawno :P

Zapraszam Serdecznie!

Avi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6687 dni temu

Punkty: 830
Wys³any: 2008-05-20, 07:48   

Nie no nie¼le xP .Mi siê podoba³o i to bardzo :-)

Stunts + 7/10
Monta¿ - 8/10
Muza - 9/10

8/10

VIP|Mewka 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6894 dni temu
Sk±d: STM

Punkty: 1370
Wys³any: 2008-05-20, 07:54   

Huh, nareszcie siê doczeka³em tego solo ViRuS'a. Efekt jest zadawalaj±cy dla mnie ;)

Muza: Dani0 mówi, ¿e u¿yta a przyznam siê, ¿e nigdzie jej nie s³ysza³em, w zasadzie nie pamiêtam, ale i tak bardzo pasowa³a, najwa¿niejsza w main. ;) 8/10

Monta¿: Downight spisa³ siê bardzo dobrze. Choæ tak naprawdê wolê czyst± edycjê, bez tylu efektów, ale edytor ³adni wszystko zgra³ i dobrze siê ogl±da³o. S±dzê, ¿e kiedy¶ ju¿ co¶ montowa³e¶ tylko z innej gry, widaæ, ¿e znasz siê na rzeczy. Monta¿ bardzo dobry ;) 8+/10

Stunty: Wiêkszo¶æ nowych, choæ nie zawsze na poziomie. By³o te¿ parê staroci, ale ze znanych filmów. Poziom by³ dobry i ogó³em stunty mi siê podoba³y. Najlepiej zaprezentowa³ siê chyba farming w LS. Podoba³a mi siê równie¿ wiêkszo¶æ stuntów autkami. GJ ;) 7+/10

8-/10

>>Database<<

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7345 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2008-05-20, 10:38   

Muszê przyznaæ, ¿e wszystkie stanty s± super. S± na poziomie, s± oryginalne, ale przede wszystkim s± dobrze wykonane. L±dowanie zawsze jest bardzo dobre.
Najbardziej urzek³o mnie wykonianie filmu, jest wykonany naprawdê profesjonalnie, ale tu niestety jedna uwaga (tylko jedna): Film jest zbyt ciemny. Trudno mi by³o co¶ zauwa¿yæ na filmie. Wystarczy³o lekko podkrêciæ jasno¶æ, ostro¶æ, gamma.
Co do muzyki, to nie jest najwa¿niejsza kwestia, aczkolwiek, jest jednym z wa¿niejszych elementów filmu. Jest Dobrze wybrana. Mogê to stwierdziæ, gdy¿ widzia³em ju¿ du¿o filmów stunterskich z GTA, uk³ada³em nawet swego czasu playlistê z najlepszymi utworami muzycznymi z tych filmów. Krótko mówi±c, muzyka jak najbardziej trafiona.

Co tu du¿o pisaæ? D³ugo nie ocenia³em dobrych filmów. Dla mnie bomba.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Dash 
Wymiatacz

Do³±czy³: 6706 dni temu

Punkty: 57587
Wys³any: 2008-05-20, 14:51   

Mi siê bardzo podoba³ film , co prawda monta¿ du¿o pomóg³ ale có¿ ;] . Trochê editor przesadzi³ ale widaæ ¿e mo¿liwo¶ci ma du¿e , jedyn± wad± by³o to ¿e nie zawsze by³ widoczny stunt a jest to najwa¿niejsza czê¶æ filmu stunterskiego ¿e¶ nawali³ pe³no efektów i nie by³o widaæ dobrze samego stuntu ;) . 7/10

Co do stuntów by³y one naprawdê dobre ! Twój poziom od poprzedniego solo wzrós³ niesamowicie . Znalaz³o siê kilka staroci no ale trzyma³y poziom ! 7+/10

Muzyka ? Ja nigdzie jej nie s³ysza³em ale nie podoba³a mi siê za bardzo. 7-/10

ViRuS 

Wys³any: 2008-05-20, 21:14   

bo nowa jest.. skillety s± podobne :/
gryzlek co do ciebie to powiem tak, je¶li dla ciebie ró¿nica miêdzy 17 starymi p2b a moim filmem wynosi zaledwie 1/10 to powodzenia ;]

Safari 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6627 dni temu

Punkty: 1590
Wys³any: 2008-05-21, 07:44   

Edit 9/10
Stunty 8/10
Muzyka 7/10

Mi siê podoba³o ale straty musz± byæ 2 spoty :567:

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7156 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2008-05-21, 14:03   

W koñcu mogê zobaczyæ ten film :556: :D Ogl±dam

PS: Daj mi linka do ¶ci±gniêcia Najwy¿szej jako¶ci filmu, muszê to zobaczyæ w ca³o¶ci w jako¶ci HD xD My¶lê, ze bêdzie tak, jak w tym intro xD

Stunty: Pierwszy stunt to dla mnie czysty majstersztyk. Takich stuntów by³o wiêcej. Nie rozumiem, co wam(niektórym) siê w tym filmie nie podoba. Najgorszy stunt by³ na poziomie ¶rednio dobrym" (wg. mnie). Zauwa¿y³em tam 2 stare stunty, ale za to bardzo dobre. by³o te¿ wiele innych "doskona³ych". Wielkie brawa :)

Monta¿: "DAJ MI LINKA DO najlepszej jako¶ci! muszê to ¶ci±gn±æ !!!." Tak Ci napisa³em na GG i mam nadzieje, ¿e mi podasz taki link ;) Z tego, co widzia³em na tubce, jestem strasznie zaskoczony. Nie oczekiwa³em a¿ tak dobrego monta¿u, za co przepraszam. My¶le, ¿e jak zobaczê HQ, to bêde móg³ tylko potwierdzac, ze jest to najlepiej zmontowany film, jaki widzia³em. intro widzia³em ju¿ dawno temu, ale te¿ jest fajne (pod tekst piosenki)

Muza: Bardzo fajna :) Tylko tyle

Ocena: 8/10

Good job, guys!

Dziêki za "specjal fenksy" w outro :*

I dla moich przyjació³!

ViRuS 

Wys³any: 2008-05-22, 00:40   

zrobi³by kto takie opisy ka¿dego stuntu ? ;/