Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Sky Studios
Autor Wiadomo¶æ
Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7350 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-30, 20:13   

Chyba z Luke'iem razem uwa¿amy, ¿e powiniene¶ byæ w jednym studiu.

Macius_ napisa³/a:
jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:

Znowu chcesz, aby trwa³o to nastêpne 2 miesi±ce? Zdecyduj siê w koñcu!

Macius_ napisa³/a:
to czy jestem w PKS zale¿y od Ciebie to czy jestem w Sky zale¿y od Luke'a a jedyne pytanie na które moge odpowiedzieæ jest GDZIE CHCE BYÆ? Odpowied¼ na nie to tu i tu :P teraz pytanie które przewija siê przez te same pó³ tematu:
Czy pozwalasz byæ i tu i tu ? Jak tak to git jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:

I jeszcze jedno: "nie filozuj"! (jak to mawia³... zapomnia³em xP ).

M4C!3J3T 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7234 dni temu

Punkty: 230
Wys³any: 2006-12-30, 20:26   A wg mni to tak wyglada

Do Maciusia_ nic nie mam.Ale uwazam ,¿e powinien siê zdecydowaæ.Ja musialem dawno temu podj±æ decyzje.Zostalem ofiar± wojny.Wylecialem z PKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-12-30, 20:40   

Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).

Mario 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7337 dni temu

Punkty: 110
Wys³any: 2006-12-30, 20:53   

Obserwujê tê sytuacjê od d³u¿szego czasu i jestem za¿enowany. Normalnie jak w naszym parlamencie! Ta k³otnia nie ma sensu! Ludzie! Trzeba znalezc wreszcie jakies rozwi±zanie.
Obecni cz³onkowie Sky studios to pocz±tkuj±cy stunterzy. S±dzê, ze pomoc Macius_'a w opanowaniu tej sztuki i bycia dobrym stunterem jest jak najbardziej wporz±dku. Mówie tu tylko o pomocy, a nie o sta³ej przynale¿nosci do sky studios. Je¶li mialaby byc to tylko pomoc to wszystko OK, ale sta³a wspó³praca z PKS i SKY budzi wsrod cz³onkow PKS wiele kontrowersji. Moim zdaniem trzeba byc wiernym jednej wytworni. Macius_ niech wkoncu zadecyduje gdzie bedzie jemu lepiej-czy w PKS czy w SKY. Dobrym wyjsciem z sytuacji byloby przejscie obecnych cz³onków SKY do PKS po odpowiednim przeszkoleniu. SKY studio nie ma ich narazie wielu. Musieliby sie tylko mocno postarac. Czzekam na dalszy rozwoj tej sprawy.

P.S. Drool, "nie filozuj" mawialem JA.

LukeSkywalker 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7310 dni temu
Sk±d: jeste¶?

Punkty: 130
Wys³any: 2006-12-30, 20:55   

Do Ciebie Yamakashi nic nie mam. Ty jeste¶ OK. Drool dobrze to wyja¶ni³.

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-12-30, 21:34   

Ee... ja wybra³em - PKS. Ty wybra³e¶ - PKS + wspomaganie SKY. Macius_ nie wybra³. To wszystko na ten temat... :/

LukeSkywalker 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-12-30, 21:47   

Z t± ró¿nic±, ¿e by³e¶ fair trzeba dodaæ. Macius_ - nie do koñca. Wiem, ¿e takie postawienie sprawy musi byæ ciê¿kie, ale có¿ trzeba odpokutowaæ grzechy. Proponujê czekaæ tylko na odpowied¼ Macius_a, a potem natychmiast zamkn±æ temat.

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7348 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2006-12-30, 22:34   

Drool napisa³/a:
Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).

1. Powiedzia³em Sky ¿e je¶li bêdê musia³ wybieraæ to wybiore Sky.
2. PKSowi nic nie mówi³em w tej sprawie jedynie tobie jako Jêdrkowi a nie jako szefowi PKSu i by³y to c±g³e pro¶by argumenty na to ¿ebym by³ w obu studiach
3. Co do rozwijania skrzyde³ - taka by³a i jest moja misja obojêteni czy jestem cz³onkiem Sky czy jestem go¶ciem w Sky i tego chce dalej.

Drool napisa³/a:
Ee... ja wybra³em - PKS. Ty wybra³e¶ - PKS + wspomaganie SKY. Macius_ nie wybra³. To wszystko na ten temat... :/

1. Otó¿ ja wybra³em czwarta z tych trzech mo¿liwo¶ciczyli byæ i tu i tu. Widzê ¿e taka mo¿liwo¶æ nie jest problemem bo na moje pytanie Drool nie odpowiedzia³ a prblem widzi w pewnych zasadach, a jeszcze raz powtarzam nie mówi³em PKSowi ¿e zostane w PKSie a Skyowi mówi³em ¿e jestem w Sky do wtedy kiedy Drool zabroni mi byæ w obu studiach wtedy wybiore i RACZEJ bêdzie to Sky oficjalnie jeszcze Drool nie zabroni³ mi byæ w obu studiach.
2. Powsta³a pewna "nie¶cis³o¶æ" wobec Luke'a. Serio chce byæ w Sky'u ale jak s³usznie zauwa¿y³ Yama trudno siê zdecydowaæ. Nie wiadomo czy wasz zapa³ nie skoñczy siê gdzie¶ po drodze do s³awy a ja zostane na lodzie - wyklêty przez PKS porzucony przez Sky. Do koñca NIC NIC BY£O JASNE w tej sprawie wiêc siê nie deklarowa³em w jakim studiu "pracuje". Sory Luke by³em przekonany ¿e powiedzia³em ci o rozwi±zaniu "go¶cinnie w Sky" ale wynika ¿e nie powiedzia³em SORY bije siê w piersi serio nie chcia³em nikomu robiæ ¿alu ani nikogo wyrolowaæ. Zosta³em postawiony w trudnej sytuacji ( BARDZO TRUDNEJ ) i to raczej przypadkiem ni¿ wynika³oby to z mojej przyczyny. W ca³ym galimatiasie i kombinacjach aby wszytkim by³o dobrze ( mi tez :P ) pogubi³em siê i zacz±³em "goniæ swój ogon" ( taka metafora ) zaprzeczaæ samemu sobiebo nie wiedzia³em co komu powiedzieæ ¿eby by³o dobrze. wielkie SORY wszystkim którzy poczuli niesmak z powodu tej "afery".
3. Nadal chce byæ i tu i tu i nie rozumiem czemu jest to niemo¿liwe ale dobra cz³onkostwo w PKSie ma dla mnie wiêksze znaczenie o tyle ¿e tu lepiej rozwinie siê moja "kariera" i fajni z was ludzie ;) natomiast "sercem" jestem za Sky'em i rownie¿ ludzie tego grona s± bardzo warto¶ciowi wiêc naprawde nie wiem któr± opcje wybraæ!

OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE :P ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ na 1/4 etatu podobnie jak Yama ( tak samo jak Yama ) Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )
Dziêkujê za uwagê i jeszcze raz wszytkich przepraszam za zaistani³± niemi³± i trudn± do rozwi±zania sytuacje, moj± nies³owno¶æ i wogóle wszytko z³e co na tym ¶wiecie z mojej przyczyny

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-12-30, 22:54   

Czyli temat nadal zostaje otwarty.

Macius_ napisa³/a:
Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )

Ee... przechyli w stronê Sky? Raczej Twoj±, bo Sky... (a, lepiej pozostawiê to bez komentarza) T³umaczê - bycie w dwóch studiach jest niemo¿liwe (prawda Luke?). Dalej - powstali¶my PRZED GTAStunting.com i jest to zupe³nie inna strona - my jeste¶my studiem, a tamto to strona zrzeszaj±ca wszystkich stunterów na ¦wiecie - tak wiêc, porównanie jest jak najmniej trafne (lepiej powiedzieæ: 'czy znasz kogo¶ kto jest w TMS i XSA? A czy zauwa¿y³e¶ jakie¶ podobieñstwa?'). Rozumiem, ¿e masz dobre serce, ale nie dziel go na pó³ - to niezdrowo. :572: A, w³a¶nie!
Mario napisa³/a:
nie filozuj

tylko wprost powiedz - co wybierasz?

PS. Przepraszam, ¿e tak mocno krytykujê, ale naprawdê, jak sam napisa³e¶, zabiera to nam za du¿o nerwów i zaczyna robiæ sie po prostu... nudne.

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2006-12-30, 23:09   

Wcale mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co ) serca nie dziele bo napisa³em ¿e sercem jestem za Sky, nie ma ¿e sercem jestem za PKS a to ¿e fajni ludzie sa w PKS to nie trzeba serca by to strwierdziæ. Sytuacja zaistnia³a, Drool j± zaostrzy³ i ¿±da odpowiedzi... Jednak napisa³em w "oficjalnym rozporz±dzeniu" - "o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj±" narazie tylko ty siê wypowiedzia³e¶ czekam na odpowied¼ Luke'a czy zgodzi siê co do systemu go¶cia w Sky. Poza tym pytanie "co wybierasz?" jest niestosowne o ile uwa¿nie i ze zrozumieniem przeczyta³e¶ mój poprzedni post i owe "oficjalne rozporz±dzenie".

* Nie filozuj to powiedzonko Piotrka W. z mojej dawnej klasy który k³óciæ siê z Piotriek ¯. o miano "pitera" ( bez komentarza ) W czasie jednej z tych k³ótni Piotrek W. pod wp³ywem nerwów na Piotrka ¯. chcia³ powiedziec " nie filozofuj " ale tyle krwi nap³yne³o mu do mózgu ¿e slina przenios³a mu ten zwrot na koniec jêzyka podsuwaj±c mu "nie filozuj" tak oto powsta³a ta skompresowana forma "nie filozofuj" i mo¿e to ode mnie mo¿e nie Mario siê tego nauczy³ :P sam tez bardzo chêtnie powtarzam te 2 s³owa zw³aszcza ze wzglêdu na okoliczno¶ci i ich genezê :P

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2006-12-31, 10:39   

Czyli Lucas ma przyj¶æ, aby potwierdziæ/zanegowaæ ogólnoprzyjête zasady? Obud¼ siê - ten temat ju¿ nie toczy siê o studiu, a o Tobie - niezdecydowanym stunterze, który chce siedzieæ jedn± d**± na dwóch sto³kach. Proponujê, aby temat zosta³ zamkniêty, a Ty wyrzucony z obu wytwórni - mo¿e wtedy decyzja bêdzie dla Ciebie ³atwiejsza. Nie chcia³em u¿ywaæ tak ostrych s³ów, ale zmusi³e¶ mnie -
Macius_ napisa³/a:
mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co )
- mo¿e teraz zdasz sobie sprawê, ¿e UMIEM I MAM ZA CO.

A, w³a¶nie! Teraz Lucas ma co komentowaæ. :okulary2: (jeszcze tych kroków nie podjê³em, ale mo¿e teraz trochê ³atwiej bêdzie Ci wyobraziæ zaistnia³± sytuacjê... :okulary2:)

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2006-12-31, 11:33   

OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ tak samo jak Yama

Ju¿ to napisa³em ( nie iwem czemu nie traktujesz tego jako moj± decyzje ) i czekamy na odpowied¼ Luke'a o to ¿eby on powiedzia³ czy sie na to zgadza ty napisz czy sie na to zgadzasz a nie po mnie jedziesz bo NIE MASZ ZA CO ! Nie mówi³em ci gdzie bede stuntowac a £ukaszowi mówie³m RACZEJ bo jest to trudna sytuacja spróbuj to zrozumieæ i napisz czy sie z tym co wy¿ej zgadzasz a nie ci±gle gadasz ¿e u¿ywasz ostrych s³ów i masz mnie za co jechaæ. Nie chce siedzieæ jednym dupskiem na 2 sto³kach tylko tak jak ju¿ napisa³em wczesniej chce byæ na zasadzie Yamy w Sky i ci±gle w PKS i ci±gle czekam na odpowied¼ twoj± i £ukasza czy w takim rozwi±zaniu widzicie co¶ z³ego !? I nie mów ¿ebym sie zdecydowa³ bo ju¿ sie zdecydowa³em patrz wy¿ej!

LukeSkywalker 
Nowy u¿ytkownik

Wys³any: 2006-12-31, 12:37   

:573: Nonononono... Macius_ nie wiedzia³em, ¿e to siê tak poturla. Teraz mam 2 wyj¶cia. Zaprzeczyæ samemu sobie i zgodziæ siê na rozwi±zanie (zaprzeczyæ te¿ Droolowi).
lub
Zaprzeczyæ Tobie (tym samym wesprzeæ Droola)
Trzeba dodaæ, ¿e jednak Drool za ostro pojecha³

Argumenty na Twoj± korzy¶æ: Nauczy³e¶ mnie (prawie) wszystkiego odno¶nie stunterstwa. Masz olbrzymie zas³ugi w tworzeniu mojego studia. Znamy siê od lat. I w realu to szczerze nic do Ciebie nie mam. Sentymenty robi± swoje.

Argumenty na Twoj± niekorzy¶æ: Zrobi³e¶ w balona (przypadkiem, specjalnie, albo przez to ¿e wolno my¶lisz i za pó¼no siê zdecydowa³e¶) mnie i M4C!3J3T'a (z Droolem to bodaj¿e inna sprawa) Przez to straci³em 2 dni na monta¿ Outta Control ;p . Straci³em te¿ kupê nerwów.

Teraz nie wiem sam. Wychodzi z tego ¿e "zapomnia³e¶ mi powiedzieæ". Prawdopodobnie wybiorê opcê 1 ( :O ) z uwagi na Twoje umiejêtno¶ci, sentyment i zas³ugi. Je¶li Drool nie wyrazi zgody na opcjê 1 to wtedy pomy¶lê nad ca³oetetow± prac± w Sky (z ma³ym uszczerbkiem)

EDIT:Choæ najbardziej pasowa³oby mi 1 studio

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku