Dziêki, tak mam Simple Native Trainer
Ale ¿eby on dzia³a³ najpierw wejdz na t± stronê KLIK i ¶ci±gnij pliczek który umo¿liwi granie w gta4 na modach, tam pisze jak go wgraæ i wogóle
A potem ¶ci±gnij tego trainera KLIK i wszystko z tego folderu co sci±gno³e¶ wklej do g³ównego folderu z gr±
Potem w grze klikasz F3 i tam masz teleports save menu czy jako¶ tak, zapisujesz ja i potem wy¶wietla siê pod którym skrótem klawisowym to jest i git
Aha i ten trainer dzia³a te¿ na multi, ale jedynie na trybie part mode i free mode
Móg³ by¶ z uploadowaæ ten trainer na jaki¶ inny hosting? np. megaupload bo jaki¶ error wyskakuje podczas dlingu. :c
Ale ¿eby on dzia³a³ najpierw wejdz na t± stronê KLIK i ¶ci±gnij pliczek który umo¿liwi granie w gta4 na modach, tam pisze jak go wgraæ i wogóle
A potem ¶ci±gnij tego trainera KLIK i wszystko z tego folderu co sci±gno³e¶ wklej do g³ównego folderu z gr±
Potem w grze klikasz F3 i tam masz teleports save menu czy jako¶ tak, zapisujesz ja i potem wy¶wietla siê pod którym skrótem klawisowym to jest i git
Aha i ten trainer dzia³a te¿ na multi, ale jedynie na trybie part mode i free mode
Móg³ by¶ z uploadowaæ ten trainer na jaki¶ inny hosting? np. megaupload bo jaki¶ error wyskakuje podczas dlingu. :c
http://www.megaupload.com/?d=XKJW7482
Wersja któr± u¿ywa WH, dzia³a normalnie i nie musisz siê bawiæ w jakie¶ pliczki które umo¿liwiaj± granie na modach, poprostu kopiujesz do folderu i ju¿ D:
Wiek: 35 Do³±czy³: 6474 dni temu Posty: 22 Sk±d: Szczecin
Punkty: 290
Wys³any: 2009-10-12, 20:01
FlowIsBack2 napisa³/a:
WOS napisa³/a:
MatiS napisa³/a:
http://www.megaupload.com/?d=XKJW74
Wersja któr± u¿ywa WH, dzia³a normalnie i nie musisz siê bawiæ w jakie¶ pliczki które umo¿liwiaj± granie na modach, poprostu kopiujesz do folderu i ju¿ D:
Ale napewno ma Asi loadera bo bez tego ten trainer tak jak inne mody nie pujd± na 4 :p
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2009-10-15, 15:06
Podejrzewam, ¿e gdzie¶ jest wersja tego filmu z d¼wiêkiem.
Mój b³±d, a raczej b³±d systemu. Nie wa¿ne, d¼wiêk jest w filmie.
Ogl±da³em film jeszcze bez d¼wiêku. Zauwa¿y³em sporo precyzyjnych i ca³kiem fajnych stuntów. Stunty s± ¶wietne, ale w wiêkszo¶ci s± to tricki typu bump + l±dowanie. dlatego s±dzê, ¿e jest to trochê monotonne. Ale film bynajmniej jest wart obejrzenia. Doznam go jeszcze w ca³o¶ci z obrazem i d¼wiêkiem. ; )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum