jak bys podal jeszcze plyte glowna bylo by troche razniej. 2gb RAMu w tych czasach to zdecydowanie zbyt malo na wspolczesne gry. z reszta jak nie ma kasy to nie widze potrzeby na modyfikacje pc'ta. wedlug mnie jak modyfikowanie to nie tanim kosztem, bo to mija sie z celem
Punkty: 4458
Wys³any: 2012-09-10, 18:13
@up, dokladnie, po co dokladac te 3,4 stowy do kompa tylko po to, zeby przez rok, moze troche wiecej Twoj sprzet ciagnal te nowsze gry na medium ? I tak za rok bedziesz musial znowu dokladac znowu te 3,4 stowy, lub wiecej - z tego co wiem to juz jest gdzies dostepny trailer nowego Metal Gear Solid, gdzie zaprezentowano nowy silnik graficzny i od przyszlego roku raczej wszystkie gry beda z niego korzystac, bo oferuje bardzo duzo mozliwosci, grafika po prostu miazdzy, wiec jezeli bedziesz chcial pograc w gry na owym silniku to kolejne 3,4 stowy i tak w kolko. Moim zdaniem, najlepiej, albo kupic nowy pc, albo poczekac rok/pol roku, uzbierac to 800/1000 zl i wtedy brac sie za ulepszenia. To moja teoria, wiec moge sie mylic.
Wiek: 31 Do³±czy³: 5838 dni temu Posty: 156 Sk±d: Jestem ?
Punkty: 1820
Wys³any: 2012-09-10, 20:04
Dziêki na pewno siê przyda A co do nowego kompa to na pewno w niedalekiej przysz³o¶ci kupie ale teraz kasa potrzebna jest na prawo jazdy Od pa¼dziernika mogê ju¿ i¶æ na kursy wiêc trochê kasy potrzebne
[ Dodano: 2012-09-10, 20:09 ]
A czy podkrêca³ ju¿ kto¶ komputer w BIOSIE zmieniaj±c ró¿ne parametry ? Czy potem nie bêdê mia³ jaki¶ k³opotów z komputerem ? Nie znam siê na tym nigdy nie zajmowa³em siê takimi sprawami i to jest dla mnie tak jak dla psa wspinaczka po drzewach
Punkty: 4458
Wys³any: 2012-09-11, 11:23
Z doswiadczenia wiem, ze jezeli nie znasz sie na BIOSIE, to lepiej tam nic nie ruszac, bo mozesz w najgorszym przypadku zanosic komputer do specjalisty do naprawy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum