Poprzedni temat «» Następny temat
pytanie do alll
Autor Wiadomość
ChÂłop od zjaw 
Nowy użytkownik

Punkty: 90
Wysłany: 2007-02-28, 18:37   pytanie do alll

Czemu dosta³em teraz bana??? mo¿e ktoœ sie pode mnie podszyw¹³??? Ja nie przypominam sobie ¿ebym kogoœ BLUZGA£ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o co tu chodzi.....wiecznie mnie ktoÂś oskarÂża! moja wina Âże sie podemnie podszywajÂą ???ostatnio twierdziliÂście Âże sie podszywam pod damiego ehhhhh to wszystko jakieÂś powalone

DS
[Usunięty]

Punkty: 90
Wysłany: 2007-02-28, 18:47   

Sluchaj synu nic tu nie jest powalone. Mi Yama raz powiedziaÂł ze o jakims potrzywaniu gÂłoÂśno na servie byÂło i to ze niby ja siĂŞ podszywaÂłem pod ciebie albo coÂś takiego. Druga sprawa w regulaminie wyraznie jest napisane ze sie nie bluzga na servie ty to robisz. Trzecia sprawa podobno obrazales damiego jak sam mi powiedzial i Yame tez obrazales. Chlopie przegieles paÂłe i pytasz sie z kad ban? Smieszny jestes. Pozdro

Drool 
Ja tu tylko sprzątam
...i wynoszĂŞ Âśmieci!

Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-02-28, 18:49   

DS napisał/a:
Sluchaj synu nic tu nie jest powalone. Mi Yama raz powiedziaÂł ze o jakims potrzywaniu gÂłoÂśno na servie byÂło i to ze niby ja siĂŞ podszywaÂłem pod ciebie albo coÂś takiego. Druga sprawa w regulaminie wyraznie jest napisane ze sie nie bluzga na servie ty to robisz. Trzecia sprawa podobno obrazales damiego jak sam mi powiedzial i Yame tez obrazales. Chlopie przegieles paÂłe i pytasz sie z kad ban? Smieszny jestes. Pozdro

Kick za trzy ostrzeÂżenia, Ban za trzy kicki. Czy ostrzegaÂłeÂś go przed banem dziewiĂŞciokrotnie?

Dami 
Aktywny amator

Punkty: 2838
Wysłany: 2007-02-28, 18:49   

Neo, nie udawaj gÂłupiego, bo gdey wszedÂłeÂś na serwa to tak przezwaÂłeÂś YamĂŞ:
Cytat:
[Quickq]: dobrze ze ten skorumpowany agent z matrixa yama juz nas nie goni

Do momentu w którym dosta³eœ bana nie roz³¹cza³eœ siê z serwerem, wiêc dalej by³eœ to ty! Za moment napisa³eœ (30 sekund) do mnie na GG, i nie k³am, ¿e to nie ty! Masz permamentego bana, bo ju¿ pare osób napisa³o mi ¿e mnie wyzywa³eœ, wiêc KONIEC Z PKS PLACE!

DS
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-28, 18:50   

Sluchaj z tego co wiem to serv utrzymuje Dami, a ja wspolnie z nim na gg doszlismy do wniosku ze Neo nalezy sie ban. Po tym jak wyzwal Damiego zmienil nick i mi powiedzial ze po to zmienil, bo Neo za duzo osob uzywa.

LOLOLOLOLOL!!!!
Gość

Wysłany: 2007-02-28, 18:55   

LOLOLOLLOOLLOOOOOLLLLOOOOOOLLLLLLOOOOOOOOLLLL NIC NIE ZAKUMALI SORKA ALE TO JEST ÂŚMIESZNE :548: :548: :547: :547: :546: :546: :556: :556: :556: :557: :557:

Gość

Wysłany: 2007-02-28, 18:58   

LOLOLOLOLOL!!!! napisał/a:
LOLOLOLLOOLLOOOOOLLLLOOOOOOLLLLLLOOOOOOOOLLLL NIC NIE ZAKUMALI SORKA ALE TO JEST ÂŚMIESZNE :548: :548: :547: :547: :546: :546: :556: :556: :556: :557: :557:
SLuchaj ziomus mozesz powiedziec o co ci chodzi bo z tego co napisales to ja nic nie pajumaju?

VIP|dawbar1994 
Przyjaciel

Punkty: 9360
Wysłany: 2007-02-28, 20:40   

Eeeee to jest NEO?
Wiec tak powiem ci cos, spytales mnie, Masz rcona? Ja powiedzialem ze tak, Dami mi dal a ty na to, ten Dami to jest po prostu...KRETYN ze daje ludzia admina ktorzy nawet nie umieja stuntowac :/
Aha i byl Dj_Adix teÂż.
I potem powiedzial: To trudno, wy³¹czam chata bo mnie wkurzacie po czym YAMA dal mu Kicka to juz moze potwierdzic

dobra papa all :*

JeÂśli masz zamiar sie zarejestrowaĂŚ na bux.to to przez ten link: http://bux.to/?r=dawbar1994 , nic Ci to nie zabiera a ja bĂŞde Ci bardzo wdziĂŞczny :)

Gość

Punkty: 9360
Wysłany: 2007-02-28, 21:48   

Mnie w to nie mieszaj :PP

AdiX 
Aktywny amator

Punkty: 20
Wysłany: 2007-02-28, 21:50   

Anonymous napisał/a:
Mnie w to nie mieszaj :PP

Oj Sory Upgrade Mozilli zrobilem :D I mnie nie zalogowalo ;P
Codziennie dzieci umierajÂą z gÂłodu. MoÂżesz im pomĂłc ! Wystarczy, Âże klikniesz w ten link, a oddasz im 10 gr ! PomyÂśl, ile zapeÂłnionych brzuszkĂłw daÂłoby codziennie klikanie od caÂłego forum ...

Kusus 
Maniak postów

Punkty: 300
Wysłany: 2007-02-28, 22:01   

Ehhhh dziecko Neostrady :551:

ehhh ale kretyni
Gość

Wysłany: 2007-03-01, 13:58   

ale wy jesteÂście ....(bez cenzury) ....[cenzura] ..wiem ze ten post zostanie skasowany ale jestescie CHORZY dajecie mi za to bana ......ze bawilem sie z yamÂą i dlatego ze wyrazielm swoja opinie o damim ehhhhh thnx narq Wam

loleczki
Gość

Wysłany: 2007-03-01, 14:02   

zbanowaliÂście mnie za to ze sie bawilem z yamÂą i ze ,,wyrazilem,, swojÂą opinie o damim HAHAHAHA zamieszcze to na swojej stronce w strefie Na luzie hehehehehehehehheh jesteÂście troszke ÂżaÂłoÂśni

PS !! juz nie odpisujcie w tym temacie nie ma poco poprtostu narq wam ...dzieki ze mi humor poprawiliscie HEHHEHEHE

SPAM
Gość

Wysłany: 2007-03-01, 14:03   

i bede spamowal jak glupi hehehehehehhehee

DS
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-01, 14:38   

Jak chcesz to moge ci zalatwic ruwniez bana na servie. I sam jestes jak ty to okresliles "[cenzura]". Nie podoba ci sie cos na PKS Place to poprostu tam nie wchodz, a co do tematatu to nie zapominaj zwale, ze ty go zrobiles.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi