Czemu dosta³em teraz bana??? mo¿e ktoœ sie pode mnie podszyw¹³??? Ja nie przypominam sobie ¿ebym kogoœ BLUZGA£ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o co tu chodzi.....wiecznie mnie ktoÂś oskarÂża! moja wina Âże sie podemnie podszywajÂą ???ostatnio twierdziliÂście Âże sie podszywam pod damiego ehhhhh to wszystko jakieÂś powalone
DS [Usunięty]
Punkty: 90
Wysłany: 2007-02-28, 18:47
Sluchaj synu nic tu nie jest powalone. Mi Yama raz powiedziaÂł ze o jakims potrzywaniu gÂłoÂśno na servie byÂło i to ze niby ja siĂŞ podszywaÂłem pod ciebie albo coÂś takiego. Druga sprawa w regulaminie wyraznie jest napisane ze sie nie bluzga na servie ty to robisz. Trzecia sprawa podobno obrazales damiego jak sam mi powiedzial i Yame tez obrazales. Chlopie przegieles paÂłe i pytasz sie z kad ban? Smieszny jestes. Pozdro
Wiek: 33 Dołączył: 7335 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-02-28, 18:49
DS napisał/a:
Sluchaj synu nic tu nie jest powalone. Mi Yama raz powiedziaÂł ze o jakims potrzywaniu gÂłoÂśno na servie byÂło i to ze niby ja siĂŞ podszywaÂłem pod ciebie albo coÂś takiego. Druga sprawa w regulaminie wyraznie jest napisane ze sie nie bluzga na servie ty to robisz. Trzecia sprawa podobno obrazales damiego jak sam mi powiedzial i Yame tez obrazales. Chlopie przegieles paÂłe i pytasz sie z kad ban? Smieszny jestes. Pozdro
Kick za trzy ostrzeÂżenia, Ban za trzy kicki. Czy ostrzegaÂłeÂś go przed banem dziewiĂŞciokrotnie?
Neo, nie udawaj gÂłupiego, bo gdey wszedÂłeÂś na serwa to tak przezwaÂłeÂś YamĂŞ:
Cytat:
[Quickq]: dobrze ze ten skorumpowany agent z matrixa yama juz nas nie goni
Do momentu w którym dosta³eœ bana nie roz³¹cza³eœ siê z serwerem, wiêc dalej by³eœ to ty! Za moment napisa³eœ (30 sekund) do mnie na GG, i nie k³am, ¿e to nie ty! Masz permamentego bana, bo ju¿ pare osób napisa³o mi ¿e mnie wyzywa³eœ, wiêc KONIEC Z PKS PLACE!
DS [Usunięty]
Punkty: 2838
Wysłany: 2007-02-28, 18:50
Sluchaj z tego co wiem to serv utrzymuje Dami, a ja wspolnie z nim na gg doszlismy do wniosku ze Neo nalezy sie ban. Po tym jak wyzwal Damiego zmienil nick i mi powiedzial ze po to zmienil, bo Neo za duzo osob uzywa.
LOLOLOLOLOL!!!! Gość
Wysłany: 2007-02-28, 18:55
LOLOLOLLOOLLOOOOOLLLLOOOOOOLLLLLLOOOOOOOOLLLL NIC NIE ZAKUMALI SORKA ALE TO JEST ÂŚMIESZNE :548: :548: :547: :547: :546: :546: :556: :556: :556: :557: :557:
Gość
Wysłany: 2007-02-28, 18:58
LOLOLOLOLOL!!!! napisał/a:
LOLOLOLLOOLLOOOOOLLLLOOOOOOLLLLLLOOOOOOOOLLLL NIC NIE ZAKUMALI SORKA ALE TO JEST ÂŚMIESZNE :548: :548: :547: :547: :546: :546: :556: :556: :556: :557: :557:
SLuchaj ziomus mozesz powiedziec o co ci chodzi bo z tego co napisales to ja nic nie pajumaju?
Wiek: 32 Dołączył: 7024 dni temu Posty: 236 Skąd: Mielec/Nerja
Punkty: 9360
Wysłany: 2007-02-28, 20:40
Eeeee to jest NEO?
Wiec tak powiem ci cos, spytales mnie, Masz rcona? Ja powiedzialem ze tak, Dami mi dal a ty na to, ten Dami to jest po prostu...KRETYN ze daje ludzia admina ktorzy nawet nie umieja stuntowac :/
Aha i byl Dj_Adix teÂż.
I potem powiedzial: To trudno, wy³¹czam chata bo mnie wkurzacie po czym YAMA dal mu Kicka to juz moze potwierdzic
dobra papa all :*
Wysłany: 2007-02-28, 22:01
Ehhhh dziecko Neostrady :551:
Wysłany: 2007-03-01, 13:58
ale wy jesteÂście ....(bez cenzury) ....[cenzura] ..wiem ze ten post zostanie skasowany ale jestescie CHORZY dajecie mi za to bana ......ze bawilem sie z yamÂą i dlatego ze wyrazielm swoja opinie o damim ehhhhh thnx narq Wam
loleczki Gość
Punkty: 300
Wysłany: 2007-03-01, 14:02
zbanowaliÂście mnie za to ze sie bawilem z yamÂą i ze ,,wyrazilem,, swojÂą opinie o damim HAHAHAHA zamieszcze to na swojej stronce w strefie Na luzie hehehehehehehehheh jesteÂście troszke ÂżaÂłoÂśni
PS !! juz nie odpisujcie w tym temacie nie ma poco poprtostu narq wam ...dzieki ze mi humor poprawiliscie HEHHEHEHE
SPAM Gość
Wysłany: 2007-03-01, 14:03
i bede spamowal jak glupi hehehehehehhehee
DS [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-01, 14:38
Jak chcesz to moge ci zalatwic ruwniez bana na servie. I sam jestes jak ty to okresliles "[cenzura]". Nie podoba ci sie cos na PKS Place to poprostu tam nie wchodz, a co do tematatu to nie zapominaj zwale, ze ty go zrobiles.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum